Ekonomi Esnafa 3 ay bedava internet

Esnafa 3 ay bedava internet

Paylaş
Esnafa 3 ay bedava internet

Turkcell, corona sonrası ‘yeni normal’ sürecinde küçük esnafın ihtiyacına yönelik kapsamlı bir destek paketi hazırladı.

Şirket, esnafa özel cansuyu desteği kapsamında, corona virüs salgınından sonra işyerine geri dönen restoran, kafe, kuaför ve taksi durağı gibi küçük işletmelerin ilk üç ay boyunca sabit internetini karşılıyor. Şirket, ayrıca esnafın iletişim ihtiyaçlarına yönelik olarak cep telefonlarına da mobil internet hediyeleri gönderiyor. Tüm bunların yanı sıra müşterilerine mesajla kampanyasını duyurmak isteyen esnafa da ‘Mesaj Üssü’ servisinden aldığı SMS adedi kadar SMS’i Turkcell ücretsiz ekliyor.

Haberin Devamı

Ayrıca, Turkcell’in Mesaj Üssü servisine ilk defa abone olan işyerlerine anında 500 SMS hediye ediliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, “Türkiye’nin Turkcell’i olarak, esnafı bir nebze olsun rahatlatmak amacıyla kendilerine özel can suyu destek paketi sunuyoruz” diye konuştu.

Her zaman yanındayız

Yaşanılan bu süreçten en fazla etkilenen esnafa yönelik destek paketini, onların sesine kulak vererek hazırladıklarını belirten Murat Erkan, “Sosyal mesafenin korunması için kapatılan küçük işletmelerimize yönelik destek paketimiz ile esnafımızın bu zor zamanında da yanında olmayı amaçlıyoruz. Hizmet sektörümüzün normalleşmesine katkı sağlayacağını umduğumuz telekomünikasyon faydalarımızı sabit internet, mobil internet ve toplu SMS olmak üzere destek paketimize ekledik” dedi.

Haberin Devamı