Konak Esnaftan Batur'a destek teşekkürü

Esnaftan Batur'a destek teşekkürü

Paylaş
Esnaftan Batur'a destek teşekkürü

Esnaftan Batur'a destek teşekkürü

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 34. Ahilik Haftası'nı kutlamak için İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti. Batur, pandemiden en büyük yarayı alan esnafa yerel yönetim olarak ellerinden gelen katkıyı sunduklarını söylerken, Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu ise, "Konak Belediyesi'nden ne talep ettiysek destek geldi" dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 34. Ahilik Haftası nedeniyle İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (İESOB) ziyaret etti. Batur, birliğe bağlı oda başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette, esnaf ve sanatkârların Ahilik Haftası'nı kutladı. Yaşanan pandemi sürecinden en çok esnafın etkilediğini söyleyen Batur, "Esnafımız zor günler geçiriyor. En büyük dileğimiz bir an evvel düzlüğe çıkmaları. Yerel yönetim olarak biz de bunun için elimizden gelen katkıyı sunuyoruz; çünkü esnafın düzlüğe çıkması demek, ekonominin de tekerleklerinin dönmesi demek. Esnaflarımızın istekleri biz için emir telakki edilir. Haftanız kutlu olsun. Sağlık, huzur içinde, hayırlı işleriniz olsun" ifadelerini kullandı.

"ESNAF TEŞKİLATI OLARAK YANINIZDAYIZ"
Batur'la uzun süredir abi kardeş gibi olduklarını dile getiren İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu da esnaf ve sanatkârlar adına tüm odalarla, tüm meslek gruplarıyla ilgili olarak Konak Belediyesi'nden ne talep ettilerse destek geldiğini vurguladı. Mutlu, "En çok esnafımızın bulunduğu, esnaf odalarımızın merkezlerinin bulunduğu bir ilçenin belediyesi olarak, bizleri ziyaret etmenizden son derece memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Pandemi sürecindeki zor dönemlerinizde 'Sizin arkanızdayız, sizin için ne yapabiliriz?' düşüncesini bize aktarması bize güç verdi. Zorda olanları ziyaret ettik, erzak paketleri verdik, Kemeraltı'nda maskeler, hijyen maddeleri dağıttık. Başta Başkanımıza, başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Yapılacak her projede Batur'un, ekibinin, meclis üyelerinin ne talebi olursa esnaf teşkilatı olarak, birlik başkanı olarak, 129 meslek odası olarak arkanızda, yanınızdayız. Sizden güç alıyoruz, destek alıyoruz" diye konuştu.


İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı