Magazin Esra Erol'dan Zuhal Topal açıklaması

Esra Erol'dan Zuhal Topal açıklaması

Paylaş
Esra Erol'dan Zuhal Topal açıklaması

Seda Sayan ve Zuhal Topal arasındaki söz düellosuna dahil olan Esra Erol önceki gün Bebek'teydi

Oğlu Ali ve arkadaşlarıyla güneşli havanın tadını çıkartıp parkta gezintiye çıkan Erol, RTÜK’ün evlilik programlarını eleştirmesi gerektiğini belirtip “Mercek altına alsınlar tabii, araştırsınlar, bizler televizyoncuyuz.

Haberin Devamı

Bugün bu formatı işleriz yarın başkasını, yaptığın programı etik ve düzgün yaptığın sürece sıkıntı yok” dedi. Erol, gazetecilerin “Bu karşılıklı reyting savaşları yüzünden mi oluyor?” sorusuna ise “Hayır olay sadece reyting değil, bu kadar basit değil. Biz zaten kafa kafaya gidiyoruz” cevabını verdi.

EŞİM DEĞİL BEN HALLEDERİM

Esra Erol, geçen hafta Zuhal Topal’a verdiği cevabın, tehdit gibi algılandığının ve eşi Ali Özbir’in olaya müdahale ettiğinin hatırlatılması üzerine “Ben ve Ali 10 yıldır beraberiz. 9 yıldır da ekrandayım. Bugüne kadar da benimle ilgili hiçbir olayda Ali’nin adı geçmedi.

Haberin Devamı

Bundan sonra da geçmez zaten, dışarıdan Ali’nin ismi zikredilebilir ama siz de çok iyi biliyorsunuz ne bir haberimi engelledi, ne de bir haber oldu diye kızdı. Çünkü bu benim mesleğim her şey beni ilgilendiriyor bir sorun olsa da halledecek olan kişi de benim eşim değil” dedi.