Türkiye (Son Dakika) Etiketli tacizci kamerada

Etiketli tacizci kamerada

Paylaş
Etiketli tacizci kamerada

İstanbul Bağcılar'da daha önce görülmemiş taciz olayı güvenlik kameralarına yansıdı. Markete alışveriş bahanesiyle giren bir adam üzerinde 'Tanışalım' ve cep telefonu numarası yazılı etiketi kadınların sırtına yapıştırırken kameralara yakalandı

Bağcılar’da bulunan bir markette alışveriş bahanesiyle gelen zanlı, bir süre reyonları gezdikten sonra kasa bölümünde sıra bekleyen kadınlara yaklaştı. Burada para ödeyen kadınların yanına gelen adam, üzerinde cep telefonu numarası ve ’Tanışalım’ ifadesi bulunan etiketi el çabukluğuyla kadınların sırtına yapıştırdı. Zanlı, daha sonra gözden kaybolurken, sırtlarında notu gören kadınlar şaşkınlık yaşadı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şüpheli kişi markette bir süre geziyor. Daha sonra kasaya gelen tacizci ilk olarak bir kadının yanına yaklaşıyor. Adam fark edilme korkusuyla kadından uzaklaşıp alışveriş yapıyormuş gibi davranıyor. Kalabalıktan yararlanan tacizci, kasada bulunan kadın müşterilerin üzerine etiketleri yapıştırıyor. Şüpheli daha sonra marketten hızla uzaklaşıyor.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer46427","46427","201607","46427-.jpg","1", "0","'Sticker'lı tacizci kamerada");



İHA