Antalya Etiler'de cadde ve sokaklar yenileniyor

Etiler'de cadde ve sokaklar yenileniyor

Paylaş
Etiler'de cadde ve sokaklar yenileniyor

Etiler'de cadde ve sokaklar yenileniyor

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin Etiler Mahallesi'nde devam eden cadde ve sokak yenileme çalışmasında 859 Sokak'ı Adnan Menderes Bulvarı'na bağlayan ara yolun yapım çalışması tamamlanırken 829, 834 864 ve 826 sokaklar da tamamen yenilendi.

Muratpaşa Belediyesi'nin Karacaoğlan, Kızılırmak, Emrah caddeleri ve Adnan Menderes Bulvarı arasında kalan Etiler Mahallesi'nde asfalt çalışmaları devam ediyor. 14 bin 81 nüfusu bulunan ve son dönemde plaza tipi iş merkezlerinin sayısının arttığı mahallede çalışmalar kapsamında önce eski asfalt tamamen kazınıyor ve temizlik işlemlerinin ardından mahallenin cadde ve sokaklara, Muratpaşa Belediyesi'nin kendi asfalt plent tesisinde üretilen asfalt seriliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler son olarak mahallenin Antalya Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasının karşısında bulunan bölgesinde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Asfalt yenileme çalışmalarını değerlendiren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Ekiplerimiz, 859 Sokak'ı Adnan Menderes Bulvarı'na bağlayan ara yolun yapım çalışmasını tamamladı. 829, 834 864 ve 826 sokakları da tamamen yeniledi. Çalışmalar tamamlandığında 10 bin 797 ton sıcak asfaltlama yapılmış olacak. Etiler Mahallemizde, çalışmaların bu hafta tamamlanmasını hedefliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı