Spor Eto'o'nun talipleri artıyor

Eto'o'nun talipleri artıyor

Paylaş
Eto'o'nun talipleri artıyor

Kamerunlu yıldız futbolcu kendisi ile Manchester United, Chelsea ve Napoli'nin ilgilendiğini söyledi

Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto’o, Chelsea, Manchester United ve Napoli’nin kendisiyle ilgilendiğini belirterek, kendisinin ise Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho ile yeniden çalışmaktan mutluluk duyacağını söyledi.

Rus kulübü Anzhi’nin tüm oyuncularını satış listesine koymasının ardından kendisiyle ilgilenen kulüplere ilişkin açıklamalarda bulunan Kamerunlu golcü, "Chelsea ve Napoli ile görüşüyorum" dedi.

Haberde, 32 yaşındaki futbolcu ile Manchester United’ın da ilgilendiği ve transfer sezonunun sonunda büyük ihtimalle İngiltere’deki bir kulüpte forma giyeceği iddia edildi.

'MOURİNHO GİBİSİNİ GÖRMEDİM'

Eski kulübü İnter’de, Mourinho döneminde 2010’da UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdığını hatırlatan Eto’o, "Birçok harika teknik direktör ile çalışmama rağmen Jose gibisini görmedim" ifadesini kullandı.

Eski takımı Chelsea’nin başına yeniden gelen Portekizli tenik adam Mourinho’nun, dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olduğunu vurgulayan Kamerunlu oyuncu, 'Birlikte İnter’deyken birçok başarı yakaladık. Onunla yeniden çalışma şansını yakalamayı çok isterim. O yakınımda olunca, hiçbir şey sıkıcı olmuyor' şeklinde konuştu.

Eto’o, geçen sezon Anzhi formasıyla çıktığı 45 maçta 21 gol ve 10 asistle oynamıştı.

Haberin Devamı

AA