Spor EURO 2016 Play Off eşleşmeleri belli oldu

EURO 2016 Play Off eşleşmeleri belli oldu

Paylaş
EURO 2016 Play Off eşleşmeleri belli oldu

Fransa'da düzenlenecek olan EURO 2016'ya katılma yolunda son evreye gelindi. EURO 2016 Play Off'un karşılaşacak takımlar belli oldu.

A Milli Futbol Takımımız'ın son maçında İzlanda'yı yenip en iyi 3. olarak gitme hakkı kazandığı EURO 2016'nın elemelerinde son evreye gelindi. Fransa'da düzenlenecek olan turnuvaya gidecek olan son takımlar belli oluyor. Play off'un ilk maçları 12-13-14 Kasım'da oynanacakken, rövanşları 15-16-17 Kasım'da oynanacak.

Haberin Devamı



İşte EURO 2016 Play Off eşleşmeleri:

Ukrayna- Slovenya

İsveç - Danimarka

Bosna Hersek - İrlanda

Norveç - Macaristan

Grup kuraları Aralık'ta

EURO 2016 Play Off karşılaşmalarından galip gelecek olan 4 takım Fransa'nın yolunu tutacak. Türkiye'nin de yer alacağı turnuvanın grup kura çekimleri ise 12 Aralık'ta Paris'te gerçekleştirilecek.

Erkan Zengin - Kjaer karşı karşıya

Play Off kura çekiminde İsveç'in Danimarka ile eşleşmesiyle, Türkiye'de kariyerine devam eden futbolcuları da karşı karşıya gelecek. Trabzonsporlu Erkan Zengin ile Torku Konyaspor'un futbolcusu Samuel Holmen İsveç Milli Takımı'nda yer alıyorken, Fenerbahçeli Simon Kjaer de Danimarka formasını terletiyor. Danimarka'nın her iki karşılaşmadan avantajlı skor çıkarması sonucu Erkan Zengin ve Samuel Holmen'in Fransa hayali suya düşecek. Eğer İsveç iki maçtan da lehine sonuç çıkarırsa bu sefer Simon Kjaer EURO 2016 veda etmiş olacak.

Türkiye'de forma giyen futbolcuların şansı sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de forma giyen ve milli takımlarının formalarını terleten futbolcular da EURO 2016 Play Off eşleşmelerinde takımlarının Fransa'ya gitme yolunda önemli bir rol oynamak istiyor. İstanbul Başakşehir'de forma giyen Edin Visca ve Gaziantepspor'da forma giyen Ognjen Vranjes Bosna Hersek; Bursasporlu Balazs Dzsudzsak Macaristan; Antalyasporlu Dejan Lazarevic ve İstanbul Başakşehirli futbolcu ise Rajko Rotman Slovenya için EURO 2016 son aşaması için mücadele edecekler.

Haberin Devamı