Türkiye (Son Dakika) Ev aramasına giden polisler uyuşturucu partisinin ortasına düştü

Ev aramasına giden polisler uyuşturucu partisinin ortasına düştü

Paylaş
Ev aramasına giden polisler uyuşturucu partisinin ortasına düştü

Bodrum’da uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir kişiyi yakalayan ekipler, zanlının evini aramaya gittiklerinde karşılaştıkları manzara karşısında şoke oldu. Polisler, bastıkları evde uyuşturucu partisinin ortasına düştü

Bodrum Narkotik İle Mücadele Grup Amirliğine bağlı ekiplerce takibe alınan F.M.’nin bir araç içerisinde uyuşturucu madde satışı yaptığını belirledi. Şüpheliyi suçüstü yakalayan ekipler zanlının kaldığı adreste arama yapmak için harekete geçti.

Gümbet Mahallesi’nde belirlenen adrese gelen ekipler, evde uyuşturucu partisinin ortasına düştü. Evde yapılan araştırma inceleme ve soruşturmalar sonucunda evdeki 8 kişiden biri olan E.Ç.’nin de uyuşturucu ticareti yaptığını belirledi. Evde yapılan aramalarda bir miktar kokain ve esrarın yanı sıra, uyuşturucu tartımında kullanılan hassas terazi ele geçirildi.



Gözaltına alınan 9 kişi emniyet müdürlüğüne götürüldü. 7 kişiye uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapan ekipler F.M. ile E.Ç.’yi de uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İHA

Haberin Devamı