Türkiye (Son Dakika) Ev arkadaşını 15 yerinden bıçakladı

Ev arkadaşını 15 yerinden bıçakladı

Paylaş
Ev arkadaşını 15 yerinden bıçakladı

Kütahya'da üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Kamil Bulut, aynı yaştaki okul arkadaşı Bedirhan Parlak'ı çıkan tartışmada 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Kütahya’da yaşanan olay, dün akşam (25 Mart Pazartesi) saat 19.30 sıralarında 100’üncü Yıl Mahallesi Mahir Ablum Caddesi’nde meydana geldi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) öğrencisi oldukları ve aynı evde kaldıkları belirtilen Kamil Bulut ile Bedirhan Parlak arasında iddiaya göre alacak verecek meselesinden tartışma çıktı.

Kamil Bulut, kavgaya dönüşen olayın ardından Bedirhan Parlak’ı 15 yerinden bıçakla yaraladı. Komşularının kavga ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Bedirhan Parlak’ı evde kanlar içerisinde hareketsiz halde yatarken görünce durumu hemen 112 acil servise bildirdi. Evde bulunan Kamil Bulut ise gözaltına alındı.

Gelen sağlık ekibinin çabalarına rağmen Bedirhan Parlak kurtarılamadı. Parlak’ın cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Polislerin sağlık raporu için DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Uygulama Hastanesi’ne götürdükleri cinayet zanlısı Kamil Bulut, ’Neden arkadaşını öldürdün?’ sorusuna "O ölmedi. Ben onu yaraladım. Ölmedi o" diye cevap verdi.

Kamil Bulut’un polislere aynı evde kaldıkları Bedirhan Parlak ile aralarında alacak - verecek meselesi olduğunu, bu yüzden tartıştıklarını ve arkadaşını bıçakladığını söylediği öğrenildi. Cinayetle ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.


Oğuzhan KILIÇ, DHA

Haberin Devamı