Alışveriş - Moda Evde spa keyfi
Paylaş
Evde spa keyfi

Evde, Spa kalitesinde bakım yapmak, son zamanlarda oldukça ihtiyaç haline geldi. İtalyan bergamotu, limon, nane ve okaliptüs içerikli ürünlerle bir yandan kendinizi enerjik diğer yandan da rahatlamış hissetmek için; Avon Planet Spa Aromatherapy ürünleri Avon'un sitesinde sizleri bekliyor.

Hem rahatlamak hem de tüm stresten arınmak için kendinize zaman ayırmaya hazır mısınız? Mumlar, tütsüler, sıcak su ve dinlendirici bir müzikle, evde SPA keyfi son zamanlarda hepimizin ihtiyacı… Biraz gevşemek, bütün sıkıntıları bir yana atmak ve tabii ki güzelleşmek için kendinize bir gün belirlemeniz yeterli. Canlanmak ve moral depolamak ya da rahatlayıp gevşemek için size Avon’dan Planet Spa Aromatherapy ürünlerini öneriyoruz.

Haberin Devamı

Stres kaynaklı uykusuzluğa iyi gelen bergamot, aynı zamanda gerginlik gibi olumsuz ruh hallerine iyi geliyor. Limon kokusu ise stresi yok ediyor. Siz de İtalyan bergamotu ve limonu yakından hissetmek istiyorsanız, Avon’un ürünlerini denemelisiniz.

Rahatlatıcı ve ferahlatıcı özelliği ile de dikkat çeken okaliptüs size rahatlık verecektir. Vücuda rahatlık veren bir başka koku da nane… Okaliptus ve nane içerikli ürünleri deneyerek kendinizi şımartabilirsiniz.