Magazin Evde uyuşturucu izi yok

Evde uyuşturucu izi yok

Paylaş
Evde uyuşturucu izi yok

Uyuşturucu bağımlısı olduğu bilinen şarkıcı Amy Winehouse'un dairesini inceleyen polis hiçbir uyuşturucu izine rastlamadı

İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’un ölümüyle ilgili tartışmalar sürüyor. İngiliz gazetesi The Sun’a göre polis, yatağında ölü bulunan şarkıcının altı saat boyunca cansız bir şekilde yatmış olabileceğinden şüpheleniyor.

Şarkıcının koruması Andrew Morris, sabah saat 10.00’da güvenlik görevlileriyle konuştuktan sonra odasına çekilen Winehouse’un cansız bedeniyle karşılaştığında saat 16.00’ydı. Doktorlar, müzisyenin ölümünün, cesedinin bulunmasından birkaç saat önce gerçekleştiğini söyledi. Bunun üzerine polis, Amy’nin dairesinde altı saat boyunca cansız yatmış olabileceğini düşünmeye başladı.

Polis raporlarında, Winehouse’un dairesinde hiçbir uyuşturucu izine rastlanmadığı yer aldı. Ayrıca, müzisyenin ölümünden bir önceki gün doktoruna göründüğü ve doktorunun onun tamamen temiz olduğunu söylediği bildirildi.

Gazeteye konuşan bir kaynak, “Amy’nin doktoru durumundan çok memnundu. Evinde boş içki şişesi, şırınga ya da uyuşturucu yoktu” dedi. Müzisyenin ailesi, Amy’nin ölümünden saatler önce uyuşturucu hap ve kokain aldığıyla ilgili söylenenlerin saçmalık olduğunu söylemişti.

Anne-babası evinin önünde

Amy Winehouse’un anne-babası Mitch ve Janis kızlarının Londra’daki evinin önünde gözyaşlarına boğuldu. Evin önündeki anma törenlerini ve müzisyen için toplanmış onlarca insanı görünce duygulanan Mitch ve Janis, kızları için orada bulunanlara, notlara ve mesajlara teşekkür etti. Mitch Winehouse, “Bu, ailemiz için büyük anlam ifade ediyor” dedi.

‘Gözyaşlarım hiçbir zaman kurumayacak’



İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’un hapisteki eski eşi ve büyük aşkı Blake Fielder-Civil, Winehouse’un ölümüyle ilgili konuştu. 29 yaşındaki eski uyuşturucu bağımlısı Fielder-Civil, “Beni ve Amy’i tanıyan herkes, bizim aşkımızın yoğunluğunu bilir. Onun öldüğüne inanamıyorum. Bir daha asla ona karşı hissettiğim aşkı hissedemeyeceğim. Teselli edilemez haldeyim. Gözyaşlarım hiçbir zaman kurumayacak” dedi. 2009’da boşanan çift iki sene evli kalmıştı. Daha sonra Fielder-Civil’in, nişanlısı Sarah Aspin’den bir oğlu olmuştu.

Blake’in ölüm haberiyle yıkıldığını ve hâlâ Amy’e aşık olduğunu söyleyen Sarah ise “Amy her zaman Blake’i sevdi, Blake de onu. Birbirleri olmadan yaşamaz haldelerdi. Bence Amy, bizim bir çocuk sahibi olmamızı kaldıramadı” dedi. Birkaç hafta önce Sarah Aspin, Amy Winehouse’u nişanlısına sürekli cep telefonu mesajları göndermekle suçlamıştı.

Gördüğü sevgiyi kaldıramamış!

Aralarında Jimi Hendrix, Jim Morrison, Kurt Cobain, Janis Joplin’in bulunduğu rock yıldızları gibi 27’sinde hayatını kaybeden Amy Winehouse’un ölümü, “şöhretliler için 27’inci yaşın gizemi” konusunu gündeme getirdi. Time dergisinde yapılan haberde psikologlar, kendini sevilmeye layık bulmayışını ve nefretini madde bağımlılığından çıkaran Amy’nin, ilişkilerini bu nedenle yokuşa sürdüğünü belirtiyor.

Habere göre maddeye yönelimin sebebi, kendisine gösterilen sevgi ve desteği kaldıramama sonucu özbenliğin zarar görmesi ve iç dünyasının çevreyle dengeyi sağlayamaması. Özellikle kimyasal içeren eroin gibi maddeler, beynin bağlantı kurma sistemini doğrudan etkileyerek, bu tür bir dengesizlik yaşayanlara geçici bir rahatlık sağlıyor. Uzmanlar bunu bir çocuğun annesinin kucağında bulduğu teselliye benzetiyor. Güç, motivasyon ve kendini değerli bulma hislerini destekleyen kokain ve benzeri uyarıcılar ise yardım kabul etmeyenler için vazgeçilmez bir unsura dönüşüyor.

2

Haberin Devamı