Türkiye (Son Dakika) Evinde saldırıya uğradı

Evinde saldırıya uğradı

Paylaş
Evinde saldırıya uğradı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, öğle saatlerinde bir eve giren saldırgan, kendisini fark eden genç kadını kemerle ve kabloyla boğmaya çalıştı. Kendini banyoya kilitleyen bir çocuk annesi genç kadın kurtulurken, zanlı kayıplara karıştı

Olay, Küçükköy Mahallesi’nde Menderes bulvarında meydana geldi. G.Ö. (28), evde yalnız olduğu sırada temizlik yapmaya başladı. G.Ö, zemin kattaki evlerini havalandırmak için apartmanın arka tarafına bakan odanın penceresini açık bıraktı. Müziğin sesini açarak temizliğe koyulan G.Ö, bir müddet sonra, evin salonundaki askılığa yıkadığı çamaşırları asarken saldırıya uğradı. Camdan içeri girdiği sanılan zanlı, kendisini fark eden G.Ö’yü kemerle boğmaya çalıştı. Kendini banyoya kilitleyerek kurtulan G.Ö, dehşet dakikalarını anlattı.

Haberin Devamı

O esnada eşi Emre Ö. (30) ve 2 yaşındaki kızları Melek’in evde olmadığını söyleyen G.Ö, "Dün öğle saatlerinde salonda kızımın çamaşırlarını asıyordum. Müzik sesi olduğu için hiçbir şekilde gelen gidenin farkında değildim. Arkamdan kemerle vurdu. Ne oluyor diye yüzümü döndüm. Boğuşmaya başladık, yere düştük. Büyük bir ihtimalle ön kapıdan girmemiş, çünkü kameralara bakıldı, ön kapıda yok. Mutfağa kaçmaya çalıştım, bıçak aldım. O esnada kemeri boynuma dolamaya çalıştı, ama sıkamadı. Ondan sonra banyoya kaçtım. Banyoda saç düzleştiricisi var, onun kablosunu boynuma dolamaya çalıştı, yine başaramadı. Tekrar saldırgan içeri gittikten sonra ben banyonun kapısını kilitledim" dedi.

'TEKRAR GELECEĞİM'

Haberin Devamı

Evden bir şey almayan saldırganla aşağı yukarı 5 dakika boğuştuğunu anlatan G.Ö, "Babamı arayıp haber verdim. Banyonun camını kırdıktan sonra ‘Tekrar geleceğim’ deyip kaçtı. Daha sonra babamla annem geldi" ifadelerini kullandı.

Bıçağı aldığında kızının gözünün önüne geldiğini söyleyen G.Ö, "O esnada düşündüğüm tek şey kızımdı. İyi ki kızım evde değildi. Saldırgan kumral, bıyıklı, renkli gözlü ve sol elinin parmağında dövmesi olan 20-25 yaşlarında birisiydi" diye konuştu.

Kızı saldırıya uğrayan Mesut İncedayı, "Büyük ihtimalle kızımın evi havalandırmak için açık bıraktığı arka odanın camından girmiş" dedi.

İHA