Yaşam Evinde yenilik arayanlar haydi fuara!

Evinde yenilik arayanlar haydi fuara!

Paylaş
Evinde yenilik arayanlar haydi fuara!

İdeal Home Uluslararası Züccaciye & Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı 28-31 Mart tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde kapılarını açıyor

İdeal Home Uluslararası Züccaciye & Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı 28-31 Mart tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor. Züccaciye ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı imalatçı, ihracatçı, ithalatçı ve distribütörler, zincir mağazalar, toptancılar ve perakendecileri bir araya getirecek olan fuar, bu sene daha da büyüyerek yaklaşık 60 bin metrekare alanda gerçekleşecek.

Dünya genelinde 11,841 çalışanıyla sektörde dünyanın en büyüklerinden olan Arc İnternational’ın 2011 yılında gerçekleştirdiği bürüt ciro 1,1 Milyar Euro. Cam konusunda kendi bilgi ve tekonolojisini kullanan Arc International şu anda dünya genelinde 160’tan fazla ülkeye sofra takımları pazarlıyor. Firmanın dünya başkanı Guillaume de Fougieres Türkiye’deki yatırımlarını arttırmak anlamında karar vermek amacıyla fuarın ilk günü İdeal Home’u ziyaret edecek ve Türkiye’deki yatırımları hakkında bilgi verecek.

Bir saatte 10 kg patates soyan makine, çayın dökülmesini engelleyen özel tasarım çay tabağı ve görünmeyen davlumbaza kadar farklı tasarım ve yenilikçi ürünlerle İdeal Home Fuarı’nda…

Avrupa’nın 3’üncü dünyanın 4’üncü büyük fuarı Züchex’in ilkbahar versiyonu olan İdeal Home, Ortadoğu’dan Balkanlar’a, Avrupa’dan Güney Afrika’ya, Rusya’dan Türki Cumhuriyetlere kadar tüm dünya ülkelerinin buluştuğu ve uluslararası ticaretin başladığı önemli bir ticari platform yaratıyor.

Yaklaşık 400 firmanın katılımıyla gerçekleşecek fuarda, markalar yenilikçi ve farklı tasarımlarıyla adeta birbiriyle yarışıyor. Saatte 10 kg patates soyan makineden, her zaman ocak üstünde görmeye alıştığımız davlumbazların yer değiştirdiği dizaynlara, çayın dökülmesini engelleyen çay tabağından, saray sofralarına özel çatal bıçaklara ve evde pizza keyfi için pizza tavasına kadar yüzlerce dikkat çekici ürün görücüye çıkıyor…

45 bin ziyaretçi beklenen İdeal Home, geçen yıla oranla yüzde yüze yakın bir büyüme kaydetti…

Geçtiğimiz yıl 25 bin kişinin ziyaret ettiği fuara bu yıl Azerbaycan, BAE, Cezayir, Gana, Gürcistan, İran, Hırvatistan, Kazakistan, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mısır, Moldova, Polonya, Suudi Arabistan,Şili, Rusya Federasyonu, Umman, Ürdün, Tunus ve Yunanistan’dan gelecek olan alım heyetleri iştirakiyle 45 bin ziyaretçi bekleniyor.

Bu yıl yüzde yüze yakın bir büyüme kaydeden İdeal Home Fuarı, katılımcılarına yurt içinde ve uluslararası platformda yeni iş imkanları yaratacak ve firmaların bayilik ağlarının gelişmesini, yurt içi ve yurt dışına açılımlar yapmasını ve pazar paylarının artmasını sağlayacak.

Haberin Devamı