Spor Evine dön Hido!

Evine dön Hido!

Paylaş
Evine dön Hido!

Basketbola dev bütçe ayıran Fenerbahçe Ülker'in aklı fikri Hidayet Türkoğlu'nda...

Teknik direktör Obradovic onu istiyor, yönetim de tüm imkanları zorluyor. Başkan Aziz Yıldırım bu transferle bizzat ilgileniyor ve her fırsatta konuştuğu yıldız oyuncuya, “Avrupa Ligi Kupası'nı seninle kazanalım” diyor.

Obradovic’in takımın başına geçmesinden sonra Linas Kleiza, Luka Zoric ve Nemanja Bjelica gibi isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe Ülker transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Sarı-Lacivertliler uzun süredir gündeminde yer alan Hidayet Türkoğlu için tekrar düğmeye bastı. Sırp hocanın da kadrosunda görmek istediği milli basketbolcuyu renklerine katmak isteyen Fenerbahçe, bu transferde tüm şartları zorluyor. Başkan Aziz Yıldırım görüşmeleri bizzat kendisi üstlenirken, Fenerbahçe taraftarlığıyla bilinen yıldız oyuncuya, “Evine dön. Bu takımın senle ulaşacağı önemli hedefler var. En önemlisi de Avrupa Ligi Kupası’nı senin olduğun kadroyla kazanalım” dediği öğrenildi.

SÖZÜ VAR

Orlando’da bir sezon daha geçirmek istediği iddia edilen 34 yaşındaki basketbolcunun, henüz net bir karar veremediği ifade edildi. 13 yıldır NBA’da forma giyen Hido, daha önce yaptığı açıklamalarda, “Zamanı geldiğinde Türkiye’ye döneceğim. Oynayacağım kulüp de Fenerbahçe olacak” sözlerini sarfetmişti.

FANATİK

Haberin Devamı