Magazin Evlat Kokusu'ndan ilk tüyolar! Hande Soral: Başta korktum

Evlat Kokusu'ndan ilk tüyolar! Hande Soral: Başta korktum

Paylaş
Evlat Kokusu'ndan ilk tüyolar! Hande Soral: Başta korktum

Başrollerini Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı, Murat Han ve Yeşim Salkım’ın paylaştığı Evlat Kokusu’nun izlemesi dün yapıldı! Gösterime dizi ekibi ve Kanal D yöneticileri ile çok sayıda basın mensubu katıldı! İşte geceden detaylar

Kanal D'nin yarın başlayacak olan yeni dizisi Evlat Kokusu'nun ilk gösterimi dün akşam yapıldı! Başrol oyuncuları Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı ile Yeşim Salkım karakterleri ve dizi hakkında Renkli Sayfalar'a önemli açıklamalarda bulundular.

HANDE SORAL: BAŞTA KORKTUM


Hande Soral Evlat Kokusu adlı dizide oynadığı Zeyno karakteri için samimi açıklamalarda bulundu:

"Zeyno savaşçı bir kız. Savaşı hayatla, oğlunu arama mücadelesi veriyor. Hollanda'da başlayan hikaye İstanbul'a kadar uzanıyor. Zeyno evladının peşine düşmüş bir anne, çok sağlam bir kadın, sağlam karakteri var. Ben de onunla beraber büyüyorum.



BARIŞ KILIÇ SÜRPRİZİ BOZMAKTAN KORKUYOR


Dizinin diğer bir baş rolü Barış Kılıç ise ağzından bir şeyler kaçırmaktan korksa da birkaç cümle söylemeyi ihaml etmedi.

Barış Kılıç "Ben diziyi seyircinin takdirine bırakıyorum. Çünkü böyle anlatmaya kalktığımda bazen söylememem gereken şeyler söyleyebiliyorum. Ama diziyle ilgili şunu söylemek isterim: Dizimiz güzel bir aile draması. Aşk var, fedakarlık var, vicdan var. " diyerek kısaca diziden bahsetti.



Evlat Kokusu 1. bölüm internet özel fragmanı!



SEDEF AVCI ROLÜNDEN ÇOK MEMNUN


Dizinin oyunculardan Sedef Avcı ise dizide evin büyük gelinlerinden Zümrüt'ü oynuyor. Sedef Avcı güçlü bir karakter olan Zümrüt'ü oynamaktan çok mutlu çünkü daha önce oynadığı karakterler daha sessiz, zayıf karakterlerdi.

YEŞİM SALKIM: HAYATIMIN ROLÜNÜ OYNUYORUM


Dizide baş karakterlerden biri olan anne Hünkar'ı canlandıran Yeşim Salkım rolüyle ilgili birkaç tüyo verdi: "Hayatımın rolünü oynuyorum. Hünkarın tek amacı çocuklarını korumak. İleriki bölümlerde Hünkar'ın sokaktaki insanlara karşı neden bu kadar acımasız olduğunu da anlayacaksınız" dedi.

Haberin Devamı