Gündem Evlerini yılanlar bastı!

Evlerini yılanlar bastı!

Paylaş
Evlerini yılanlar bastı!

Muğla Köyceğiz'e bağlı Pınarköy Mahallesi'nde yaşayan 5 kişilik Sıkkın ailesi, evlerine giren yılanların korkusunu yaşıyor. 25 yıldır aynı evde yaşadıklarını söyleyen baba Mustafa Sıkkın, son zamanlarda evin her köşesinden yılan çıktığını belirterek yetkililerden yardım istedi

Pınarköy Mahallesi’nde yıllar önce babasının kendi imkanları ile yaptığı müstakil evde, eşi ve 3 çocuğu ile birlikte yaşayan 40 yaşındaki Mustafa Sıkkın, yılanların evin her tarafını sardığını söyledi. Evin içinde sık sık yılan yumurtası ve derisi gördüklerini belirten Sıkkın, çocukları için endişelendiğini vurguladı.

Haberin Devamı

Hergün elbise aralarında, mutfakta, oturdukları yerde, yatak aralarında gördüğü yılanları öldürdüğünü fakat başa çıkamadıklarını söyleyen Sıkkın, "Çocuklarımın psikolojileri bozuldu. Eşim korkudan mutfağa giremiyor. Mutfakta yılan yumurtaları gördük. Korkudan evde gezemiyoruz. Belki bir gün yok olurlar düşüncesiyle sabrettik.

Yeni bir ev yapacak gücüm yok. Sabit bir işim olmadığından iş buldukça çalışıyorum" dedi.

YATAK ALTINDAN, MUTFAK DOLAPLARINDAN ÇIKIYORLAR

Mustafa Sıkkın’ın eşi Dudu Sıkkın da, yılan korkusuyla evde iş yapamadığını belirterek "Yatakların altında, odalarda, mutfakta, dolaplarda yılan çıkıyor. Çocukların banyolarını yaptıramıyorum. Eşim evde olmayınca gece yatamıyoruz. Kaç kez komşularımızı yardıma çağırdık. Hem benim hem de çocukların psikolojileri bozuldu. Bizi bu yılanlardan kurtarsınlar" dedi.

Haberin Devamı

Evde bir günde 6 yılan öldüren aile yetkililerden yardım bekliyor.

Cihan KAYA / DHA