Gündem Evli kadına grup tuzağı!

Evli kadına grup tuzağı!

Paylaş
Evli kadına grup tuzağı!

Evli kadına grup tuzağı!

Samsun'un Kavak İlçesi'nde eşinden ayrı yaşayan 22 yaşındaki H.K.'yı çektikleri fotoğraflarla tehdit edip defalarca tecavüz ettikleri suçlamasıyla tutuklu yargılanan 25 yaşındaki Fikri Gül ile 46 yaşındaki Bekir Kaya, “Kendi rızasıyla ilişkiye girdik” dedi. H.K. ise “Fikri ile beni rahatsız etmemesini söylemek için buluştum. Yanyana oturup konuşurken Bekir fotoğrafımızı çekmiş. Yanımıza gelip, ‘Bizimle ilişkiye girmezsen senin adını kötüye çıkarırız’ dedi. Gitmek isteyince zorla yatırıp tecavüz ettiler” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kavak'a bağlı Yenigün Köyü'nde ailesiyle birlikte oturan H.K., 2006 yılında evlenerek İstanbul'a gitti. Ancak eşiyle geçinemeyen H.K., 3.5 ay sonra köyüne döndü. İddiaya göre köydeki komşuları Fikri Gül, genç kadını önce telefonla rahatsız etmeye başladı. Tacizler sürünce H.K., geçen yıl Eylül ayında Gül'le buluşmaya karar verdi. Genç kadın, köyün 200 metre dışındaki ormanlık alanda buluştukları Fikri Gül'den kendisini rahat bırakmasını isterken, bu sırada çalıların arasında bulunan Bekir Kaya yan yana oturan Gül ile H.K.'nın fotoğrafını çekti. Bir süre sonra da yanlarına gelerek H.K.'ya, “Birlikte fotoğrafınızı çektim. Bizimle ilişkiye girmezsen bu fotoğrafla senin adını kötüye çıkarırım, o.... dedirtiriz” diyerek tehdit etti.

Haberin Devamı

Korkuya kapılan H.K. eve gitmek isteyince Gül ve Kaya, iddiaya göre genç kadının ellerini, ayakları tutup ağzını kapatarak ormanlık alanda sırayla tecavüz etti. Bu olaydan sonra da tehditlerine devam eden Kaya ve Gül, genç kadına samanlıkta ve boş bir evde birkaç kez daha tecavüz etti.

Geçen ocak ayında ise Bekir Kaya, bir gece gizlice H.K.'nın odasına girdi. Gürültüye uyanan genç kadın, karşısında gördüğü Kaya'nın kafasına vazoyla vurup bağırınca babası 56 yaşındaki H.G. uyandı. Korkuya kapılan Kaya kaçarken, H.K. babasıyla birlikte jandarmaya giderek şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan Kaya ve Gül, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Bugün Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıkarılan 2 sanık suçlamaları kabul etmedi. Sanıklardan Fikri Gül, genç kadın ile gönül ilişkisi olduğunu ileri sürerek, “Benden hoşlandığını belli ediyordu. Ben de kendisine ‘Görüşelim’ dedim. Ocak ayına kadar ilişkimiz sürdü. Bu sürede bazen ormanda, bazen de samanlıkta veya boş bir evde onunda rızasıyla ilişkiye girdik. Hatta bazı akşamlar benimle sevişmek için anne ve babasını uyku ilacı ile uyutup yanıma geliyordu. Şantaj yapmadık ve zorla da ilişkiye girmedim” dedi.

Bekir Kaya ise genç kadının zaman zaman kendisini evine çağırdığını ve kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdiklerini, şantaj yapmadığını ileri sürerek tahliye talebinde bulundu.

Haberin Devamı

Duruşmaya katılan ve 2 sanıktan da şikayetçi olduğunu dile getiren H.K. ise köye babasının evine döndükten sonra Fikri Gül'ün kendisini telefon ile rahatsız ettiğini söyledi. Genç kadın, ifadesinde “Fikri beni rahat bıraksın diye yanına gittim. Konuşurken Bekir fotoğraf makinesiyle yanımıza gelip sizin resimlerinizi çektim. Bizimle ilişkiye girmezsen senin adını o....u diye çıkarırız dedi. Gitmek isteyince zorla ikisi birlikte ellerimi ve ayaklarımı tutup yere yatırdı. Bağırıp yardım istedim ama kimse sesimi duymadı. Burada bana sırayla tecavüz ettiler. Bundan sonra da 4-5 kez samanlıkta ve kullanılmayan boş bir evde bana tecavüz ettiler” dedi.

Mahkeme heyeti, sanıkların tahliye taleplerini kabul etmeyerek gelmeyen tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

İsmail AKDUMAN/DHA