Alışveriş - Moda Eyeliner ile daha derin bakışlar
Paylaş
Eyeliner ile daha derin bakışlar

Deborah Milano’nun dramatik bakışlar yaratmak için tasarladığı yeni ürünü Extra Precisione eyeliner ile kusursuz çizgilere ulaşmak artık çok daha kolay. Extra Precisione likit eyeliner, pratik kullanımının yanı sıra mavi renk alternatifiyle de göz makyajında alışılmışın dışına çıkmayı sevenleri bekliyor

Yalnızca Watsons mağazalarında ve watsons.com.tr adresinde bulabileceğiniz İtalyan kozmetik devi Deborah Milano, yeni likit eyeliner’ı ‘Extra Precisione’ ile makyaj çantanızın yeni vazgeçilmezleri arasında olacak. Profesyonel makyaj artistleri gibi kusursuz ve estetik çizgilere ulaşmak isteyenlerin yeni favorisi olacak Extra Precisione likit eyeliner kullanım kolaylığı ile de dikkat çekiyor. Kolayca kavranabilen fırçası ve pratik sürüş deneyimi sunan yapısıyla göz makyajınızda çarpıcı bir etki yaratıyor.

Yoğun pigmentli formülü sayesinde ilk uygulamadan itibaren fark edilebilecek bir derinlik sağlayan Extra Precisione likit eyeliner, hızlıca kuruyarak belirgin bir göz makyajı sağlıyor.

Deborah Milano Extra Precisione likit eyeliner; siyah renginin yanında mavi renk alternatifiyle de yaklaşan yaz ayları için göz makyajlarını renklendirmeye hazırlanıyor.

Deborah Milano Extra Precisione Likit Eyeliner Siyah Satış Fiyatı: 34,90 TL
Deborah Milano Extra Precisione Likit Eyeliner Mavi Satış Fiyatı: 34,90 TL


Haberin Devamı