Magazin Eylül Öztürk ile Hey Anne fragmanı yayında! Eylül Öztürk kimdir?

Eylül Öztürk ile Hey Anne fragmanı yayında! Eylül Öztürk kimdir?

Paylaş
Eylül Öztürk ile Hey Anne fragmanı yayında! Eylül Öztürk kimdir?

Kanal D’de “Eylül Öztürk ile Hey Anne” isimli yeni bir program başlıyor. Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk anne ve anne adayları ile deneyimlerini ve merak ettiklerini paylaşacak. Peki Eylül Öztürk kimdir? İşte Eylül Öztürk ile Hey Anne fragmanı…

Sosyal medyanın en ünlü annesi Eylül Öztürk Kanal D’de kendi tecrübelerini ve merak ettiklerini anne ve anne adaylarıyla paylaşacağı yeni bir programa imza atıyor. Sempatikliği ile sosyal medyanın en sevilen annesi olan Eylül Öztürk kimdir? İşte Eylül Öztürk ile Hey Anne fragmanı…

Haberin Devamı

Sosyal medyanın en hareketli, enerjik ve en sevilen annesi Eylül Öztürk Kanal D ekranlarında olacak. Eylül Öztürk ile Hey Anne fragmanı yayında!

Eylül Öztürk programda bebek bakımı, sağlıklı beslenme ve anne-baba psikolojisine dair deneyimlerini izleyenleri ile paylaşacak. Eğlence ve bilginin bir arada olacağı Eylül Öztürk ile Hey Anne çok yakında Kanal D ekranlarında olacak.

İŞTE İLK FRAGMAN!

Yapımcılığını PH Yapım Hülya Sepken'in üstlendiği, sunuculuğunu Eylül Öztürk’ün yaptığı program, Kanal D’nin hafta sonu ekranında çok yakında başlıyor. Programda, hamilelik, doğum, yeni doğan bakımı, anne-baba olma psikolojisi, hem anne hem çocuk için sağlıklı beslenme önerileri ile ilgili tüm konular, uzman konuklar eşliğinde ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Eğlenceli sunumuyla anneliği birleştiren Öztürk, ünlü annelerin bilinmeyen yönlerini de izleyici ile buluşturacak.

Tüm anne ve babaların sorularına cevap bulacağı program “Eylül Öztürk ile Hey Anne!” yakında Kanal D’de!

EYLÜL ÖZTÜRK KİMDİR?

Eylül Öztürk, 4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir'de dünyaya geldi. İlkokulu Gölcük ve İstanbul'da okuyan Eylül Öztürk, annesinin yurt dışında öğretmen olarak görevlendirilmesi ardından Belçika'ya yerleşti. Ortaokul eğitimini yurt dışında tamamlayan Eylül Öztürk, Flemenkçe, İngilizce ve Fransızca öğrendi. Küçük yaşlardan bu yana oyunculuğa ilgi duymaya başlayan Eylül Öztürk, Belçika'nın yerel bir tiyatro grubu seçmelerine katıldı, 5 yıl boyunca bu grupla beraber çeşitli oyunlarda rol aldı. Lise yılları boyunca okulun müzik gruplarında solist olarak yer aldı. İstanbul Üniversitesi Yunan Dili Ve Edebiyatı'nı kazanan Eylül Öztürk, üniversite yıllarında müzik ve oyunculuk hayatına devam etti, bir çok grupla solist olarak çalıştı ve sahne aldı. Aynı zamanda yerel bir TV kanalında uzun bir dönem sunuculuk yaptı, dizi ve kliplerde yer aldı, radyo jingle'ları ve reklam müzikleri seslendirdi.

Bir dönem Beyazıt Öztürk’le çalışan Eylül Öztürk, profesyonel anlamda oyunculuğa Yetersiz Bakiye ile başladı. Bu oyundaki karakteriyle ‘En İyi Kadın Tiyatrocu Ödülü’ne layık görüldü. ‘Deniz ve Güneş’ filminde Nurperi rolüne hayat verdi. Azen: Cin Karası, Tut Sözünü ve Yusuf Yusuf filmlerinin kadrosunda yer aldı. Eylül Öztürk Özkan, 2017 yılının yaz aylarında Barış Kenan Özkan ile nikah masasına oturdu. Eğlenceli video içerikleri üreten Eylül Öztürk, aynı zamanda Instagram üzerinden sosyal sorumluluk projeleri hazırlıyor.

Haberin Devamı