Futbol Eyüpspor stadına kavuşuyor!
Paylaş
Eyüpspor stadına kavuşuyor!

Tribünleri depreme dayanıksız olduğu için müsabakalara kapatılan Eyüp Stadı, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın da girişimleriyle yeni sezona hazır hale gelecek.

Yapılan istişareler neticesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve beraberindeki heyet geçtiğimiz günlerde Eyüp Stadı'na gelerek incelemelerde bulundu

Haberin Devamı

Stat zeminini, tribünleri ve soyunma odalarını inceleyen Baykan ve beraberindeki heyete Eyüpspor Kulübü Başkanı Ali Recep Kızıltepe, Başkan Yardımcısı Semih Çalkaya, Genel Müdür Coşkun Doğrul, Genel Sekreter Sebahattin Keskin, Alibeyköyspor Başkanı Muammer Saka ve stat müdürü Mehmet Öztürk eşlik etti.

Spor Genel Müdürü Baykan, yenileme ve bakım çalışmalarının en kısa sürede yapılacağını belirterek, Eyüp Stadı'nın Türkiye Futbol Federasyonu tarafından istenilen standartlara uygun hale getirip yeni sezona yetiştirmeyi planladıklarını söyledi.

BAŞKAN REMZİ AYDIN MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Başkan Remzi Aydın, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen Facebook ve Instagram üzerinden canlı yayınlanan Eyüpsultan'da Gündem programında konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapmıştı.

Haberin Devamı

Aydın, stat ile ilgili çok ciddi spekülasyonların yapıldığını belirterek şöyle konuşmuştu:

“Konuyla ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşüldü. Bakanlık tarafından tarafımıza gönderilecek ödenek ile stadın bakım ve onarımını yaptıracağız. İnşallah yeni sezonda maçlarımız Eyüp Stadı'nda oynanacak.”

NE OLMUŞTU?

2017 yılında hazırlanan rapor neticesinde tribünlerinin depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Eyüp Stadı, müsabakalara kapatılmış ve Eyüpspor, maçlarını Esenler Stadında oynamıştı.