İstanbul Eyüpsultan'da çukura düşerek hayatını kaybeden Baran'ın cenazezi Adli Tıp'tan alındı

Eyüpsultan'da çukura düşerek hayatını kaybeden Baran'ın cenazezi Adli Tıp'tan alındı

Paylaş
Eyüpsultan'da çukura düşerek hayatını kaybeden Baran'ın cenazezi Adli Tıp'tan alındı

Eyüpsultan'da çukura düşerek hayatını kaybeden Baran'ın cenazezi Adli Tıp'tan alındı

Alper KORKMAZ / İSTANBUL , (DHA) EYÜPSULTAN'da inşaat alanındaki kazıkların çakılması için açılan çukura düşerek hayatını kaybeden 9 yaşındaki Baran Geldi'nin cenazesi ailesine teslim edildi. Acılı dede Osman Karaca, ihmali olanlardan şikayetçi olduğunu söyleyerek, "Hiç bir önlem yok. Can bu kadar mı ucuz?" diye konuştu.
Olay dün akşam saatlerinde İslambey Mahallesi Fulya Sokak'taki bir inşaat alanında meydana gelmiş, inşaat alanında arkadaşlarıyla birlikte oyun oynayan 9 yaşındaki Baran Geldi, kazık direkleri çukuruna düşmüş ve yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından kurtarılmıştı. Hastaneye kaldırılan çocuk burada hayatını kaybetmişti. Baran'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na getirilmişti. Buradaki işlemleri tamamlanan küçük çocuğun cenazesi ailesi ve yakınları tarafından teslim alındı. Baba Oğuzhan Geldi'nin güçlükle ayakta durduğu görüldü. Yakınları ihmali olan herkesten şikayetçi olacaklarını, inşaat çevresinde hiç bir önlem olmadığını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

"HİÇ BİR ÖNLEM YOK"

Dede Osman Karaca, müteahhit ve belediyenin ihmali. Orada çukur açıyorlar, temel açıyorlar. Onları kapatamıyorlar. kki taraftan da şikayetçiyim. Hiç bir önlem yok. Can bu kadar mı ucuz yani. 6 saat sürdü çıkarmaları. 9-10 metrelik bir yer. 2 arkadaş oyun oynamaya gidiyor oraya. Orada düşüyor" diye konuştu. Anne Büşra Karaca ve baba Oğuzhan Geldi'nin boşandıkları, Baran'ın yaklaşık 5 senedir babası Oğuzhan Geldi'yle birlikte yaşadığı ve babanın vinç operatörü olduğu öğrenildi. Cenazesi Adli Tıp'tan alınan küçük Baran için ikindi vakti Eyüp Sultan Camii'nde cenaze töreni düzenlenecek.

(FOTOĞRAF)

Haberin Devamı