Magazin Ezel bar kapattı

Ezel bar kapattı

Paylaş
Ezel bar kapattı

Ezel dizisinin yapımcısı, oyuncuları ve teknik ekibi önceki gün hep birlikteydi

Dizinin yayınlanan son bölümünü yemek yiyip izleyen oyuncular, ardından Asmalımescit’te kapatılan bir bara geçti. Eğlence sabaha kadar sürdü.

Haberin Devamı

Ekranın sevilen dizilerinden Ezel’in yayınlanan son bölümü oyuncu kadrosunun katılımıyla Taksim CVK Otel’de hep birlikte izlendi. Yapımcı Kerem Çatay’ın isteğiyle hem diziden ayrılan ve hemde oynamaya devam eden oyuncuların katıldığı yemekte tek eksik Kenan İmirzalıoğlu’ydu.

İmirzalıoğlu’nun Ankara’dan gelen babasını yalnız bırakmak istemediği için yemeğe katılamadığı öğrenildi.Dizi ekibi önce CLK Otel’de akşam yemeği yedi ardından Asmalımescit’te kapatılan bir barda sabaha kadar eğlendi.

ŞOFÖRÜNÜ BIRAKMADI

Daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyeti alıkonulan Cansu Dere, cezası bitip ehliyetine kavuşmasına rağmen hâlâ şoförünü bırakmadı. Ehliyetsiz günlerinde şoför tutan Cansu Dere, bir daha ehliyetini kaptırmamak için şoför kullanma alışkınlığını devamettirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Dizinin yapımcısı Kerem Çatay ise geceye yeni evli olmasına rağmen yalnız katıldı. Çatay, “Eşiniz yok mu” sorularına “Eşimi Yaprak Dökümü’nün finali için yapılacak gecede çekebilirsiniz” diye cevap verdi.