Gündem Fabrika küle döndü

Fabrika küle döndü

Paylaş
Fabrika küle döndü

Araç yağları üreten fabrikada yangın çıktı. Fabrika küle dönerken can kaybı yaşanmaması sevindirdi

İstanbul Büyükçekmece Hadımköy’de bezir yağı fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın paniğe neden oldu. Ölen ya da yaralının olmadığı yangın, çevre ilçelerinden gelen takviye itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.

Haberin Devamı

Polis, büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili soruşturma başlattı. Hadımköy Yolu, gişeler mevkiinde 4 bin metrekare kapalı alanda kurulu Yeni Turan Bezir Yağı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne ait fabrikada saat 09.45’de yangın çıktı. Fabrikanın depo ve üretim bölümünde çıkan yangın, kısa sürede yayıldı. Y

ağ kazanlarında patlamaların meydana geldiği yangın sırasında işçiler kendi imkanlarıyla fabrikayı boşalttı. İhbar üzerine olay Büyükçekmece itfaiye Grubu, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri ve 112 Acil Servis’e ait ambulans ekipleri sevk edildi.

Yangın büyüme olasılığı ve bitişiğinde bulunan mukavva ve ambalaj fabrikasına sıçrama ihtimaline karşı olay yerine Avcılar, Başakşehir, Bahçeşehir, Bakırköy ve Küçükçekmece itfaiye gruplarında takviye ekipler sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu kısa sürede çevre binalara sıçramadan kontrol altına alındı.

Haberin Devamı

Yangının çıkış nedeni itfaiyenin yapılan incelemelerin ardından itfaiyenin hazırlayacağı rapor sonucu ortaya çıkacak.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5390","5390","201105","5390-7.jpg");