Dünya Facebook tutkunu makinist 80 kişiyi öldürdü!

Facebook tutkunu makinist 80 kişiyi öldürdü!

Paylaş
Facebook tutkunu makinist 80 kişiyi öldürdü!

İspanya'da 80 kişinin can verdiği, 130 kişinin de yaralandığı tren kazasının, makinistin viraja 'kurşun gibi' girmesi sonucu meydana geldiği anlaşılırken, aynı makinistin daha önce de, 200 kilometre ile kullandığı trende Facebook için hatıra fotoğrafı çektiği ortaya çıktı!

İspanya'da önceki gece yaşanan ve en az 80 kişinin ölümüne neden olan tren kazasının makinist hatası sonucu meydana geldiği neredeyse kesinleşirken aynı makinistin daha önce de saatte 200 kilometre hızla giden trende fotoğraflar çektirip Facebook'ta paylaştığı ortaya çıktı.

>> O KORKUNÇ KAZANIN VİDEOSU

İspanya'da son yılların en büyük trafik facialarından biri olarak görülen kazanın ardından yapılan incelemede makinistin saatte 80 kilometre hızla girmesi gereken viraja 190 kilometreyle girdiği belirlendi.

'RAYDAN ÇIKTIM. ÖLMEK İSTİYORUM'


Enkazdan çıkarılan karakutu kayıtlarına göre, kazadan hafif yaralı olarak kurtulan ancak bir süre trende sıkışan makinist Francisco Jose Garzon, bu sırada telsizden, "Raydan çıktım. Ne yapacağım? Ne yapmam lazım? İşi batırdım. Ölmek istiyorum" dedi.

İŞTE O FACEBOOK HATIRASI:


Haberin Devamı