Dünya Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg'e minder...

Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg'e minder...

Paylaş
Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg'e minder...

Facebook kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg (33), şirketin veri sızıntısı skandalıyla ilgili ABD Senatosunda ifade verdi. Komitenin kısa boylu konuşmacılar için aldığı özel minder önlemi ise sosyal medyada olay oldu

ABD Senatosu Adalet Komitesi ve Ticaret, Bilim, Ulaşım Komitesi'nin ortak düzenlediği "Facebook, Sosyal Medya Gizliliği ve Veri Kullanımı ve Suistimali" adlı oturumuna basın yoğun ilgi gösterdi. Salonda bulunan bazı dinleyiciler, pankart açarak Facebook CEO’sunu protesto etti. Zuckerberg’in her zamankinin aksine gri tişört ve kot pantolon yerine takım elbise giydiği görüldü.

1.71'LİK MARK'A MİNDER


Capitol Hill’deki oturumda konuşan Mark Zuckerberg, 44 senatör karşısında saatler süren ifadesinde sandalyede de zor anlar yaşadı. 1.71 metre boyundaki Zuckerberg, masanın arkasında kaybolmamak için altına yaklaşık 10 santimetrelik bir minder koymak zorunda kaldı.



Zuckerberg’in minderli görüntüleri sosyal medyanın gündemine otururken; minderin genç milyardere ait olmadığı, Senato Yargı Komitesi’nin kısa boylu konuşmacılar için standart bir prosedürü olduğu ortaya çıktı.






Haberin Devamı