Bilim - Teknoloji Facebook'ta Değişime Devam
Paylaş
Facebook'ta Değişime Devam

Ünlü sosyal ağ sitesi Facebook, ufak çaplı tasarım değişikliklerine devam ediyor. Bu sefer de etkinlik sayfalarını elden geçiren Facebook yeni bir görünüme kavuştu.

Sosyal ağ denilince kuşkusuz akla gelen ilk yer olan Facebook, 500 milyonuncu üyesini beklerken site içerisindeki çalışmalara da son hız devam ediyor. Sitenin farklı bölümlerinde daha anlaşılır bir tasarıma giden yetkililer, bu sefer de etkinlik sayfalarını elden geçirdi. Etkinlikler bölümüne girildiğinde kolaylıkla dikkat çeken yeni tasarım şu an birçok kullanıcıya yansıtılmış durumda. Katılımcı bilgileri sol tarafa alınırken, bu davetlere verilecek cevap kısmı da sağ üst köşeye yerleştirilmiş.

Haberin Devamı

Asıl amaç etkinliklerin daha dikkat fazla çekici ve seçilebilir hale getirilmesi olurken, genel yapı itibariyle profil ve diğer alt sayfaların tasarımına benzetilmiş. Sponsor bağlantıları ise yerini korumaya devam ediyor. Fonksiyonel olarak ek bir özellik barındırmayan yeni tasarım daha sade ve kullanışlı bir kullanım imkanı sağlıyor. Facebook kullanıcıları, henüz resmi bir açıklama olmasa da bu değişimin tüm siteye yayılacağını düşünüyorlar. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.