Gündem Facianın eşiğinden dönüldü

Facianın eşiğinden dönüldü

Paylaş
Facianın eşiğinden dönüldü

Merter'de kontrolden çıkan araç bariyerlere çarpıp hurdaya döndü. 4 kişinin yaralandığı araç mucize eseri metrobüs durağına girmedi

D-100 karayolu Merter mevkiinde kontrolden çıkan araç bariyerlere çarpıp hurdaya döndü. Kazada 4 kişi yaralanırken, aracın bariyerleri aşıp metrobüs durağına girmemesi faciayı önledi. Metrobüs durağı ve üst geçitte bulunan çok sayıda vatandaş, olan biteni adeta film izler gibi seyretti

Haberin Devamı

D-100 Karayolu Bakırköy istikameti Zeytinburnu Metrobüs durağı mevkiinde 27 N 2491 plakalı aracıyla seyir halinde olan Salih Yeşilköy, henüz belirlenmeyen bir nedenle aracın kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan araç Zeytinburnu Metrobüs durağının bariyerlerine çarptı. Şans eseri bariyerleri aşamayıp diğer yöne savrulan araç D-100 karayolu kenarında bulunan bariyerlere çarparak durabildi.

Hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Salih Yeşilköy, Kadir Işık, Şerafettin Kantarcı ve Hüseyin Erdem vatandaşlar tarafından çıkartıldı. Kanlar içerisinde kalan yaralılar yola yatırılarak ambulans ve itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesi beklendi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yerde yatan yaralılar daha sonra ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Savrulan aracın, mesailerine gitmek isteyen vatandaşların yoğunluk oluşturduğu durağa girmemesini ise çelik bariyerler önledi. Metrobüs durağı ve üst geçitte bulunan çok sayıda vatandaş, olanları adeta film izler gibi seyretti. Kaza nedeniyle D-100 karayolu Bakırköy istikametinde onlarca araçlık kuyruklar oluştu.

Bulut MÜLHİM – İstanbul DHA