Gündem Fahrettun Altun: 24 saatte 4548 fikir geldi

Fahrettun Altun: 24 saatte 4548 fikir geldi

Paylaş
Fahrettun Altun: 24 saatte 4548 fikir geldi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, uygulama, politika ya da mevcut işleyişlerin geliştirilmesine ilişkin fikirlerin toplanacağı ve ilham verici fikirlerin hayata geçirilmesinde kanal olması amaçlanan "2019'da Ülkem İçin Bir Fikrim Var" platformunu hayata geçirmişti. Bu girişime ilgi büyük...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, proje için dün, "2019'da Ülkem İçin Bir Fikrim Var projesi, milletimizin aklına, duygusuna, vicdanına, samimiyetine, ferasetine ve ülkemizin ilerleyişine yapacağı katkıya olan inancımız sonucu ortaya çıktı... Ben, 2019'u 82 milyonun ülkemiz için beyin fırtınası yaptığı ve fikirlerini devletimizin birimleri ile doğrudan paylaşabildiği bir yıl olarak hayal ediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

24 SAATTE BÜYÜK İLGİ

Fahrettin Altun, bugün resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, projeye büyük ilgi olduğunu duyurdu.

İşte Altun'un paylaşımı:

24 saat içinde ‘2019’da Ülkem İçin Bir Fikrim Var’ projesine 4548 fikir geldi. Bu projeye inandığınız için sizlere müteşekkirim. Bilmenizi isterim ki arkadaşlarım fikirlerinizi titizlikle inceliyor. Ülkemizin hedeflerini hep birlikte gerçekleştireceğiz.