Magazin Fahriye Evcen kimdir, kaç yaşında? Fahriye Evcen’in oğlunun adı ne?

Fahriye Evcen kimdir, kaç yaşında? Fahriye Evcen’in oğlunun adı ne?

Paylaş
Fahriye Evcen kimdir, kaç yaşında? Fahriye Evcen’in oğlunun adı ne?

Magazin dünyasının en çok konuşulan çifti Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in bebeklerini kucaklarına aldı. Bu haberin ardından Fahriye Evcen kimdir, kaç yaşında? Fahriye Evcen’in oğlunun adı ne? sorusu internette sıklıkla aratılıyor. İşte merak edilen soruların cevapları…

4 yıllık birlikteliklerini 2017 yılında nikah masasında taçlandıran ünlü çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit bebekleri dünyaya geldi. Bu haberin ardından magazin gündeminin ilk sırasına yerleşen çiçeği burnunda anne ve baba internet aramalarında da ilk sırada yer aldı. İnternette sıklıkla Fahriye Evcen kimdir, kaç yaşında? Fahriye Evcen’in oğlunun adı ne? sorusu aratılıyor. İşte ünlü isim hakkında merak edilenler…

Haberin Devamı

FAHRİYE EVCEN’İN OĞLUNUN ADI NE?

2017 yılında dünyaevine giren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin bebekleri dünyaya geldi. ift, 3 kilo 670 gram ağırlığındaki ve 52 cm boyundaki erkek bebeğe "Karan" adını verdi.

FAHRİYE EVCEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Fahriye Evcen Özçivit 4 Haziran 1986, Solingen doğumlu Türk oyuncu. Yaprak Dökümü dizisindeki Necla rolüyle ün kazanmıştır.

Anne tarafından Çerkes kökenli, baba tarafında Kavala göçmenidir. Türkiye'de tatilde bulunduğu bir dönemde Oya Aydoğan'ın programında seyirci olarak bulunduğu sırada Aydoğan, Evcen'i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı. Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 11 Nisan 2008 tarihinde yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yaşadı, aynı sene Aşk Tutulması filminde başrol oynadı. Almanya'daki üniversite eğitimini tamamlamayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi'nde Tarih bölümünden mezun olmuştur. Yapımcılığını TİMS Productions'ın yaptığı Çalıkuşu'nda Feride karakterine canlandırdı. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Burak Özçivit'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile beyazperdeye döndü.

29 Haziran 2017 tarihinde oyuncu ve model Burak Özçivit ile İstanbul'daki Sait Halim Paşa Yalısı'nda evlendi.