Spor Falcao transferine Ronaldo'dan destek

Falcao transferine Ronaldo'dan destek

Paylaş
Falcao transferine Ronaldo'dan destek

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, eski kulübü Manchester United'ın Radamel Falcao'yu kadrosuna katarak önemli bir iş yaptığını söyledi.

İngiliz basınına konuşan Portekizili yıldız, Manchester United’ın transfer sezonunun son gününde Monaco’dan kiraladığı Falcao’nun çok iyi bir oyuncu olduğunu belirterek, "United, onu kadrosuna katarak çok iyi bir iş yaptı. Bu transferi hiç de yanlış bulmuyorum" dedi.

Manchester United’ın lige iyi bir başlangıç yapamadığını ve 3 hafta sonunda 2 puan toplayabildiğini hatırlatan Ronaldo, "Takımın kaliteli oyunculara ihtiyacı vardı ve Falcao öyle bir oyuncu" ifadesini kullandı.

Ronaldo, eski kulübü Manchester United’ın kalbinde her zaman farklı bir yeri olacağını ve orada oynadığı dönemi unutamadığını vurgulayarak, "Umarım bir gün oraya tekrar dönerim" temennisinde de bulundu.

Real Madrid ile geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kaldıran 29 yaşındaki golcü, kulüp olarak uzun zamandır hedefledikleri bir başarıya ulaştıklarını, bu sezon aynı kupanın yanı sıra ligde de şampiyon olmayı
hedeflediklerini vurguladı.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde 17 kez fileleri havalandırarak turnuvanın gol rekorunu kırmasının ardından ezeli rakibi Lionel Messi’yi geçerek "UEFA Avrupa’da Yılın En İyi Futbolcusu" ödülünü müzesine götüren Cristiano Ronaldo, "Bireysel olarak hedeflerim bitmedi. Kendi rekorlarımı da kırmak istiyorum. Bunun zor olacağının farkındayım ama deneyeceğim" şeklinde konuştu.

AA

Haberin Devamı