Gündem Fantezi için kelepçeleyip, paralarını çaldılar

Fantezi için kelepçeleyip, paralarını çaldılar

Paylaş
Fantezi için kelepçeleyip, paralarını çaldılar

Fantezi için kelepçeleyip, paralarını çaldılar

İstanbul Mecidiyeköy'de birlikte olmaya gittikleri 2 kadını kelepçe takarak bağladıktan sonra para ve cep telefonlarını çalan 4 kişi polis tarafından yakalandı. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan zanlılar kelepçeyi kadınlarla “Fantezi” yapmak için taktıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Mecidiyeköy, Gülbahar mahallesinde 15 Mart 2010 tarihinde meydana gelen olayda para karşılığı fuhuş yapan S.Ü.(25) ile Y.Y.(28) adlı iki kadın polisi arayarak, kelepçelendikten sonra gasp edildiklerini söyleyerek şikayetçi oldu. Verilen adrese giden polis iki kadını kelepçelerini açıp kurtardı. Yapılan incelemede 4 kişinin evdeki kadınları bağladıktan sonra para ve cep telefonlarını gasp ettiği tespit edildi.

Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada gasp edilen telefonları takibe alan dedektifler zanlıların kimliklerini tespit etti. Önceki sabaha karşı yapılan operasyonda gasp olayını gerçekleştiren zanlılar Murat T.(25), Emre T.(24), Önder A.(24) ile Erkan D.(27) gözaltına alındı. Zanlılar ilk ifadelerine suçlarını itiraf ettiler.

Haberin Devamı

Poliste ifade veren zanlılar kadınları fantezi yapmak için kelepçelediklerini söylediler. Kadınlarla aralarında para anlaşmazlığı olduğunu söyleyen zanlılar “Parada anlaşamayınca verdiğimiz paraları geri aldık. Onları fantezi yapmak için kelepçelemiştik. Telefonlarını ise, onlara ders olsun, diye aldık. Sonra geri verecektik” dediler.

Poliste işlemleri tamamlanan zanlılar çıkarıldıkları Şişli Adliyesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Ali AKSOYER/İSTANBUL, (DHA)