Magazin Farah Zeynep Abdullah kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Farah Zeynep Abdullah kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Paylaş
Farah Zeynep Abdullah kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Farah Zeynep Abdullah kimdir konusu günün en çok konuşulan, merak edilen isimlerinden biri oldu. Bunun nedeni ise genç oyuncu Ahmet Rıfat Şungar ile dudak dudağa yakalandığı fotoğraflar sebebiyle oldu. Peki, Farah Zeynep Abdullah nereli ve kaç yaşında? Ahmet Rıfat Şungar ile hakikaten aşk yaşıyorlar mı? İşte detaylar...

Farah Zeynep Abdullah ile Ahmet Rıfat Şungar ile yakalanınca herkes Farah Zeynep Abdullah kimdir sorularını sormaya ve araştırmaya başladı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile yıldızı parlayan Farah Zeynep Abdullah yeni aşkıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir dönem Eser Yenenler ile yaşadığı aşkla konuşulan Farah Zeynep Abdullah artık Ahmet Rıfat Şungar ile birlikte. Gazetecilerin bir lokantada yakaladığı ünlü çift ile ilgili gelişmeler haberimizde...


FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİMDİR?
Farah Zeynep Abdullah, 17 Ağustos 1989’da İstanbul’da doğmuştur. Irak Türkmenlerinden olan bir baba ile Türk ve Boşnak kökenli bir annenin kızı olarak İstanbul’da doğdu.Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi’nde okumuştur. Ancak daha sonra babasının işi gereği kaydını aldırarak İngiltere’de lise öğrenimini tamamlamıştır. Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizinin 2’nci sezonundan sonra, diziden ayrılarak, oyunculuk kariyeri için kaydını dondurduğu Kent Üniversitesi (İngiltere) Fransızca-Drama bölümüne dönüp, eğitimini tamamlamış ve 2013’te diplomasını almıştır. Ayrıca, kadın-erkek eşitliği ile ilgili bir kampanya olan HeForShe reklamında oynamıştır.Amnesty Türkiye’nin de gönüllü destekçisidir.

Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif geldi. İngiltere’ye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrenmiştir. Bu dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin’i canlandırmıştır.Daha sonra Yılmaz Erdoğan’ın filmi Kelebeğin Rüyası’nda oynamıştır.Bu filmde başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile paylaşmıştır.

2014 senesinde Star TV’de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynamıştır. Ardından 14 Şubat 2014’de Kerem Deren’in yönetmenliğini üstlendiği “Bi Küçük Eylül Meselesi” filminde Engin Akyürek ile başrolü paylaşmıştır. Çağan Irmak’ın yönettiği 2014 yılının en başarılı filmlerinden olan Unutursam Fısılda filminde Hümeyra’nın da oynadığı Hatice (Ayperi) karakterinin gençliğini canlandırmıştır. Ayrıca oyuncu Barbie Prenses ve Rockstar animasyon filmindeki Prenses Azra’yı seslendirmiştir.

Ünlü oyuncu Çağan Irmak’ın Gülizar adlı dizisinde Gülizar’ı canlandırmaktadır.



Duymayan Kalmasın programında ünlü çift böyle görüntülendi



FARAH ZEYNEP ABDULLAH AHMET RIFAT ŞUNGAR
Farah Zeynep Abdullah Ahmet Rıfat Şungar ile yaşadığı aşk ile gündeme geldi. Peki, sevgililer mi? 28 yaşındaki oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile kendisi gibi oyuncu olan Ahmet Rıfat Şungar önceki akşam ‘Gülizar’ dizisinin çekimlerinin yapıldığı Anadolu Hisarı’nda sete yakın bir kafede buluştu. Deniz manzaralı restoranda baş başa yemek yiyen ikili, dudak dudağa objektiflere yansıdı. Kameraları elleriyle kapatan görevliler, muhabirlere saldırdı. Farah Zeynep Abdullah ve Ahmet Rıfat Şungar ise bu anları sadece izledi.

Haberin Devamı