Ekonomi Farklı konuları ve seçkin konuşmacılarıyla damgasını vuracak

Farklı konuları ve seçkin konuşmacılarıyla damgasını vuracak

Paylaş
Farklı konuları ve seçkin konuşmacılarıyla damgasını vuracak

Bugüne kadar katılımcılarına eşsiz deneyimler sunan Perakende Günleri, bu yıl 19 farklı oturumda birbirinden deneyimli 21 ayrı konuşmacıyı Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda ağırlayacak.İki gün sürecek olan Perakende Günleri 2017’nin çok özel konuşmacıları var. İki günün bütün programını bu akıştan takip edebilirsiniz

Türkiye’den ve dünyadan değerli konuşmacıları ağırlayan Perakende Günleri’17’nin bu yılki yerli konuşmacıları arasında sektörün önde gelen isimleri yer alıyor.

İki gün sürecek organizasyonun Türk konuşmacıları arasında Arçelik Omnichannel Gelişim ve İletişim Yöneticisi Handan Abdurrahmanoğlu, Yıldız Youtuber Buse Sinem İren, Zeydemir Genel Müdürü Beytullah Aksoy, Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Özerkan, Metro Toptancı Market Türkiye Meyve ve Sebze Kategori Müdürü Birol Uluşan, Karaca Grup CEO’su Fatih Karaca, ŞOK CEO’su Uğur Demirel, Akinon CEO’su Tolga Tatari, Özay Hukuk Bürosu Kurucusu Av. Merter Özay, Vakko CEO’su Jaklin Güner, Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz ve DNG Danışmanlık Kurucusu Fatih Keresteci, Shell &Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Murat Birgül, Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan bulunuyor.

Perakende Günleri’17’nin ilk gününde, Arçelik Omnichannel Gelişim ve İletişim Yöneticisi Handan Abdurrahmanoğlu, “İşimiz’in Kalbinde Müşterimiz Var” başlıklı konuşmasında Arçelik’in en yeni projesi ‘Omni’ üzerinden tüm dönüşüm süreçlerini 62 yıllık deneyimlerine dayanarak anlatacak.

Abdurrahmanoğlu ayrıca Arçelik Omnichannel pazarlama stratejisi ile tüm platformlarda online ve offline arasındaki entegrasyonu nasıl sağlamayı planladıklarını katılımcılara aktaracak. Perakende Günleri’nin bir diğer önemli konuşmacısı Zeydemir Genel Müdürü Beytullah Aksoy, “Anadolu’ya Nefes Veren Mekanlar” konulu oturumunda şehrin içinde yer alan ama kullanılmayan alanları nasıl sosyalleşme alanlarına dönüştürdüklerini anlatırken, cadde mağazacılığına benzer yalın kat dizaynını ve AVM giderlerini minimize eden yeni işletme modelinden de bahsedecek.

Hızlı büyümesi ile dikkat çeken Simit Sarayı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu ise “Global Markamız: Simit Sarayı” başlıklı konuşmasında, 2002 yılında kurulan ve hızlı büyüme modeliyle 22 ülkede 426 mağaza ile faaliyet gösteren Simit Sarayı’nın uluslararası yemeiçme markası haline gelişinin öyküsünü anlatacak. Yıldız Youtuber Buse Sinem İren “Alışveriş Hallerimiz”i açılışta esprili bir dille paylaşacak. TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Özerkan, “2018’e Doğru” konulu oturumu ile sektörün bugününü değerlendirerek gelecek yıla dair yol haritasını çizecek.

Metro Toptancı Market’in ‘Fire miktar ve nedenleri araştırması’

Perakende Günleri’17’de bu sene çarpıcı bir araştırmanın sonuçları paylaşılacak. Metro Toptancı Market, üreticiden müşterinin tabağına ulaşan köprü oluşunun sorumluluğuyla dünya ve milli kaynak israfının ana nedenlerinden olan bu kayıp ve atıkları sonlandırmak için başlattığı Metro Gıda Hareketi kapsamında, TÜBİTAK ile birlikte yaptıkları, fire miktar ve nedenleri araştırmasının sonuçlarını ve çözüme yönelik projelerini paylaşacak. Metro Toptancı Market Türkiye Meyve ve Sebze Kategori Müdürü Birol Uluşan’ın, “Bir Domates Çöpe Atıldığında” başlıklı oturumunda paylaşacağı araştırma sonuçları üretim sürecindeki kayıp ve atıkları gözler önüne serecek.

29 KASIM, ÇARŞAMBA


● 09.00 Perakende Günleri Açılışı “Alışveriş Hallerimiz” Buse Sinem İren, Yıldız Youtuber
● 09.30 “İşimizin Kalbinde Müşterimiz Var”/Handan Abdurrahmanoğlu, Arçelik, Omnichannel Gelişim ve İletişim Yöneticisi
● 09.50 Anadolu’ya Nefes Veren Mekanlar/Beytullah Aksoy, Zeydemir, Genel Müdür
● 10.10 Oyunun Kurallarını Değiştirmek/Jonas Kjellberg, Skype kurucusu, BCG Digital Ventures, Nordik Ülkeler Yöneticisi
● 11.05 Kahve molası
● 11.50 Perakende Güneşi Ödülleri Töreni ATÜ Perakendeye Katkı Özel Ödülü ve Genç Liderler Ödülü
● 12.10 Global Markamız: Simit Sarayı/Abdullah Kavukcu, Simit Sarayı, Yönetim Kurulu Başkanı
● 12.25 2018’e Doğru/Kubilay Özerkan, TAMPF, Yönetim Kurulu Başkanı
● 12.40 Beynin Satın Alma Düğmesini Keşfedin/Patrick Renvoisé, Sales Brain, Kurucu Ortak
● 13.25 ÖğleYemeği 14.55 Perakende Güneşi Ödülleri Töreni/En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü
● 15.05 Bir Domates Çöpe Atıldığında…/Birol Uluşan, Metro Toptancı Market Türkiye, Meyve ve Sebze Kategori Müdürü
● 15.25 Ev ve Yaşam Perakendesinden Esinlenmeler/Fatih Karaca, Karaca Grup, CEO
● 15.35 Hızlı ve Sağlıklı Büyümenin Yolu/Uğur Demirel, Şok, CEO
● 15.45 E-Ticaret Gelirimiz Nasıl Artar?/Tolga Tatari, Akinon, CEO
● 16.05 Müşteri Deneyiminde Şaşırtıcı Trendler/Pete Champion, I-AM, Kurucu Ortak

30 KASIM, PERŞEMBE


● 09.00 Açılış 09.25 Hukuk Perakendenin Hızına Yetişebiliyor mu?/Av. Merter Özay, Özay Hukuk Bürosu, Kurucu
● 09.40 Yaşadığımız Zorluklar ve Çözümleri/Jaklin Güner, Vakko, CEO
● 10.05 Perakende Güneşi Ödülleri Töreni/En Başarılı Sosyal Medya Kullanımı Ödülü ve En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması Ödülü
● 10.20 İşi Start-up Heyecanıyla Yönetmek/Mark Little, Twitter, Eski Başkan Yardımcısı
● 10.45 Kahve Molası
● 11.30 Bir Ekonomist, Bir Perakendeci: Çözüm Nerede?/Fatih Keresteci, DNG Danışmanlık, CEO/ Cüneyt Yavuz, Mavi, CEO
● 12.05 Convenience Store’ların Geleceği/Murat Birgül, Shell&Turcas, Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı
● 12.15 Ünlü Hacker’dan Siber Güvenlik İpuçları/Mikko Hyppönen, F-Secure, Araştırma Direktörü
● 13.00 Öğle Yemeği
● 14.25 Perakende Güneşi Ödülleri Töreni/Yaşam Boyu Başarı Ödülü
● 14.35 Alışveriş Dünyasını Sallayan Güç: Amazon/Doug Stephens, Perakende Fütüristi ve Danışmanı 15.25 Muhteşem İkili/Prof. Dr. İlber

Haberin Devamı