Spor Fatih Altaylı'dan Aziz Yıldırım'la ilgili çarpıcı sözler!

Fatih Altaylı'dan Aziz Yıldırım'la ilgili çarpıcı sözler!

Paylaş
Fatih Altaylı'dan Aziz Yıldırım'la ilgili çarpıcı sözler!

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Fatih Altaylı, Aziz Yıldırım'la ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı

Galatasaray'ın eski yönetiicilerinden Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de yayınlanan Spor Saati programında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Divan Kurulu toplantısında istifa söylemlerine verdiği cevapları değerlendiren Altaylı şunları söyledi:

"Ali Şen'in fetva verme hakkı var ama bizim yok. Aziz Yıldırım'ın haklı olduğu nokta bu. Fenerbahçe başkanının kim olup olmayacağına, istifa edip etmeyeceğine bizim karar verme yetkimiz yok. Koskoca bir camia var. Galatasaray ile ilgili olsa bunu söyleyebilirim, çünkü Galatasaray camiasındayım ve kulübe üyeyim, böyle bir hakkım var. Ama Fenerbahçe camiası mensubu değilsek buna hiçbirimizin hakkı yok."


Tehdite tehdit sallamışlar'


"Aziz Yıldırım'ın sözlerinde 6222'ye aykırı söylemler var. Medyaya cevap verebilirsin ama bir spor adamının 'sokağa çıkartmam' demesi bir tehdit. Bu iş karşılıklı dava konusu. Tarif ettiği kişiler belli. Fethullah Gülen'in kontrolündeki bir bankadan kredi çekip yalı alanlar belli. Tehdite tehdit sallamışlar, çirkin şeyler."

'İstifa etme bestesi yapılacak'


"Bu sene oynanacak olan derbide Galatasaraylı taraftarlar "Aziz Başkan istifa etme" diye beste söyleyecekler. Galatasaraylı taraftarlar Aziz Yıldırım'ın istifa etmesini istemiyor."

Haberin Devamı