Magazin Fatih Erkoç: Albüm çıkarttım, kimsenin haberi olmadı

Fatih Erkoç: Albüm çıkarttım, kimsenin haberi olmadı

Paylaş
Fatih Erkoç: Albüm çıkarttım, kimsenin haberi olmadı

Önceki akşam Beşiktaş The Ritz Carlton Otel'de gerçekleşen bir açılış davetine katılan şarkıcı Fatih Erkoç, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı

Fatih Erkoç, "Belki bilen vardır, 6-7 senedir kışları Bursa, yazları Bodrum'dayım. Orada zaman zaman kendi stüdyomda çalışmalar yapıyorum. Bazen senfonik konserlerimiz oluyor. Kendi şarkılarımı seslendiriyorum. Onun dışında şarkı bazında pek bir şey yapmıyorum. Albüm falan düşünmüyorum çünkü öyle bir duruma geldi ki, tabi yaşlarda ilerliyor. Pop müziği genelde gençlere hitap eden bir müzik oldu. Geçen kış bir albüm çıkarttım ama neredeyse kimsenin de haberi olmadı" diyerek sitem etti.

Haberin Devamı

"ALEYNA BANA SEMPATİK GELİYOR"

Yeni nesil pop şarkıcılara değinen Erkoç, "Çok fazla yenileri tanımıyorum ama en yeni bildiğim Aleyna Tilki, benim çok hoşuma gidiyor. Birçok insanı kızdırabiliyor. Aleyna bana çok sempatik geliyor. Ama Amerika'daki konserleri eski ve yani şarkıcıları izliyorum. Onlar kadar güçlü değiliz, yorumcu olarak. Ama orada her şeyin en iyisi var. İyi olmadan kesinlikle bir yere gelme şansı yok. O yüzden hepsi müthiş müzisyenler ama Türkiye'de de çok iyi müzisyenlerimiz var. Türkiye'de olan pop müziğinde de bir değişim. Ve herkes bu değişime ayak uyduruyor. İyi mi olur, kötü mü olur, bunu ben bilemem. Ama insanlar bir şeyler yapıyor, bunları beğenenler de çıkıyor" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"SIKINTIM YOK"

Bir süredir kanser tedavisi gören usta şarkıcı, tedavinin sonucuyla ilgilide konuştu: Şu anda hiçbir sıkıntım yok. Tertemiz kontrollerimiz devam ediyor. Çok şükür atlattık.

"BABALIK DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGUSU"

Geceye katılan oyuncu Yetkin Dikinciler, "Tiyatro oyunlarımız devam ediyor. Şu anda dizi projemiz yok. Yeni doğan kızımla ilgileniyorum. Şunu söyleyebilirim. Babalık dünyanın en güzel duygusu" ifadelerini kullandı.

"SETTE HERKES İŞİNİ YAPIYOR"

'Yasak Elma' adlı diziye dahil olan oyuncu Barış Kılıç da gecedeydi. Kılıç, Talat Bulut hakkındaki taciz iddiası hakkında "Sette kriz devam ediyor mu?’’ sorusuna, ‘’ Orada herkes profesyonel herkes işini yapıyor. Ben bu olayın çok dışındayım, ekibe yeni dahil oldum. Onun için konuyla ilgili pek bir bilgim yok. Bu konuyu da hiç kimseyle konuşmadım’’ yanıtını verdi. (Milliyet)