Futbol Fatih Terim: Taraftarı son 48 saatin mutlu edeceğini düşünüyorum
Paylaş
Fatih Terim: Taraftarı son 48 saatin mutlu edeceğini düşünüyorum

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Boluspor'u iki maç sonunda geçerek adını çeyrek finale yazdıran Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu

Takımdaki genç oyunculara şans vermeye devam edeceğini belirten Fatih Terim, "Çok memnunum gençlere şans vermekten. Rakiplerimizin oynatıp oynatmaması bizi ilgilendirmez.

Haberin Devamı

Değişen futbol dünyasında bu oyuncuları tutabilir miyiz bilmiyorum ama bu isimler Galatasaray'a faydalı olacak isimler. Bizim bu anlayışımız devam edecek" dedi.

Transfer döneminin kapanmasına son 48 saat kaldığını belirten Terim, şöyle konuştu:

"Benim söylememe gerek yok. Kendi aramızda dahi konuşmadan bazı haberler basına nasıl servis ediliyor çok merak ediyorum. Bunu hiç sevmiyorum. Pazar gecesi yaptığımız toplantıdan sonra hep beraber işe daha ciddi daha sırt sırta vererek çalışıyoruz. Galatasaray camiasının ve taraftarının beklentisine uygun transfer yapmak istiyoruz. Her saniyemiz dolu dolu.

''BİZE KATKI VERECEK İSİMLER İÇİN UĞRAŞIYORUZ''

Gerek başkanımız, gerek yöneticilerimiz gerek Abdürrahim Albayrak'ın müthiş eforu var. Florya'yı mesken tuttuk. Bu kadar bekleyen, anlayış gösteren taraftarı son 48 saatin mutlu edeceğini düşünüyorum. Kimsenin beklemediği sürprizler de olabilir. Şundan emin olun Galatasaray'a almak için kimseyi aldırmayız. Buna müsaade etmeyiz. Bize katkı verecek isimler için uğraşıyoruz.

Haberin Devamı

''ÇOK KRİTİK SAATLER''

İşler bittikten sonra da bir teşekkür zinciri olacak. Sadece şikayet değil, takdir de ederiz. Başkanımızla konuştuk. Ben bir şey diyemem. Galatasaray'da başkanlık sistemi var. Her an başkanın ağzından 'Şununla anlaştık' açıklamasını duyabiliriz. Çok ümitliyim. İnşallah bunları başkanın ağzından duyacağız."

Basın toplantısı sırasında telefonu çalan Fatih Terim buna yönelik olarak ise "Çok kritik saatler. Telefonu yanımıza almayız ama normalde son 48 saate girdik. Her saat her saniye önemli" ifadelerini kullandı.

Serhan TÜRK / İSTANBUL (DHA)