Futbol Fatih Terim'den Beşiktaş açıklaması: 'Alkışlarız'
Paylaş
Fatih Terim'den Beşiktaş açıklaması: 'Alkışlarız'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği'ni 2-0 yendikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Terim, ''Beşiktaş şampiyon olursa Beşiktaşlı dostlarımızı kucaklarız, tebrik ederiz, tüm teknik heyet futbolcular olarak dizilir alkışlarla uğurlarız.'' dedi.

Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 2-0 yenen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

İşte Fatih'in maç sonu açıklamaları;

Buralarda galip gelmek çok önemli. Oyun, genel olarak bizim kontrolümüzdeydi. Oyunu domine etmede doğru pozisyonu aldığımızı düşünüyorum. En iyi opsiyonu arayarak birer gol pozisyonuna girdik.

2-0 her zaman kopan bir skor değil, 3-0'dan sonra daha rahat hareket edebilirdik. 3. gol de neden verilmedi pek anlayabilmiş değilim. VAR'daki biraz top oynayabilmiş olsa, onun gol olduğunu anlardı.

'BEŞİKTAŞ'I ALKIŞLARIZ'

Böyle maçlar her zaman gelmez. Çok net. Fazla matematik yapılmaması gereken bir maç. Derbiyi kazanmamız halinde devam ediyoruz, aksi halinde de %1 dahi ihtimal kalmıyor. Kazanamazsak, öbür skorlarda geçeriz kenara. Oyuncularımızla beraber Beşiktaş'ı alkışlar, tebrik eder, öyle uğurlarız.

Haberin Devamı

Beşiktaş şampiyon olursa Beşiktaşlı dostlarımızı kucaklarız, tebrik ederiz, tüm teknik heyet futbolcular olarak dizilir alkışlarla uğurlarız.