Ordu Fatsa bisiklet ve koşu yolu projesi tamamlandı

Fatsa bisiklet ve koşu yolu projesi tamamlandı

Paylaş
Fatsa bisiklet ve koşu yolu projesi tamamlandı

Fatsa bisiklet ve koşu yolu projesi tamamlandı

Mustafa KIRLAK/(ORDU),(DHA)-ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Fatsa Bisiklet ve Koşu Yolu Projesi’nde çalışmaların tamamlandığını belirterek, “Kentte sporu ve hareket etmeyi teşvik edecek sosyal bir alan oluşturduk ” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa’da hayata geçirilen Bisiklet ve Koşu Yolu Projesi’nde çalışmalar tamamlandı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2,5 kilometrelik sahil şeridine uygulanan projenin Fatsa sahil şeridine bir farklılık kattığını söyledi. Proje sayesinde yeni bir spor alanı oluşturulduğunu ifade eden Engin Tekintaş, “Vatandaşlarımızın uzun süre vakit geçirebileceği ve kentte sporu teşvik edecek sosyal bir alan oluştururken Fatsa’mızın da modern bir görünüme kavuşmasını sağlamış olduk. Çalışmalarımızda sona gelinirken kazı işleri, dolgu işleri, elektrik hatları döşeme, elektrik direklerinin ankrajları ve beton işleri tamamlandı ” diye konuştu.

Dekoratif çalışmalarla birlikte ilçenin farklı bir görünüme kavuştuğunu belirten Başkan Tekintaş, “2,5 kilometrelik sahil şeridi boyunca hayata geçirilmiş olan projemiz kapsamında 2,70 metre genişliğinde bisiklet yolu ve 3,5 metre genişliğinde koşu yolunu Fatsa’mıza kazandırdık. Sahil boyunca 5 metre yüksekliğinde 115 adet dekoratif aydınlatma direğinde ışıklandırma işinin tamamlanmasının ardından asfaltın boya imalatları da gerçekleştirildi. Dekoratif çalışmalarla birlikte ilçemiz farklı bir görünüme kavuşmuş oldu” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı