Magazin Fazilet Hanım ve Kızları'nda şoke eden sahneler! 25. bölümde neler yaşanacak?

Fazilet Hanım ve Kızları'nda şoke eden sahneler! 25. bölümde neler yaşanacak?

Paylaş
Fazilet Hanım ve Kızları'nda şoke eden sahneler! 25. bölümde neler yaşanacak?

Star TV'de ekrana gelen Fazilet Hanım ve Kızları'nın gelecek hafta yayınlanacak 25. bölümde bir şok yaşanıyor. Verilen davette ortalık karışacak!

Başrollerini Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul'un paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları cumartesi günleri ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fazilet Hanım ve Kızları son bölümüyle nefesleri kesti. Fazilet Hanım ve Kızları merakla beklenen 25. bölüm fragmanı da yayınlandı.



FAZİLET HANIM VE KIZLARI DİZİSİ KONUSU

Her anne evlatları için en iyisini ister. Fazilet Hanım da istedi...

Fazilet Hanım (Nazan Kesal), dul kaldıktan sonra hem anne hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar.

Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış heveslerle geçmiş olan Fazilet, herkes gibi daha iyi bir hayatın peşindedir.

Bu uğurdaki tek yatırımı ise “altın bileziği güzelliği’’ dediği küçük kızı Ece’dir (Afra Saraçoğlu).

Annesine inat, erkeksi tavırlara sahip büyük kızı Hazan (Deniz Baysal) ise, babasının ölümünden beri yıldızının barışmadığı annesinin karşısındaki en büyük engeldir.

Fazilet, bir gün ünlü olacağına inandığı Ece’yi hayallerinin peşinden oradan oraya sürüklerken, Fazilet Hanım ve kızlarının yolları bir anda saygın ve çok varlıklı bir aile olan Egemen’lerle kesişir.

Fazilet’in hayran olduğu Boğaz’ın incisi yalılardan birinde yaşayan Egemen Ailesi ve sahip oldukları zenginlik, Fazilet’in hayallerinin bile ötesindedir.

Fazilet’in Egemen’lerin hayatına girmesi, sadece Ece’nin değil, uzun zamandır ailenin dengesizliği ve çapkınlığıyla tanınan oğulları Sinan Egemen’e platonik bir aşkla bağlı olan Hazan’ın da hayatını geri dönülmez şekilde değiştirmek üzeredir.

Haberin Devamı