Türkiye (Son Dakika) 'Fazladan vitamin hapı sattı' diyerek eczacıyı tekme tokat dövdüler

'Fazladan vitamin hapı sattı' diyerek eczacıyı tekme tokat dövdüler

Paylaş
'Fazladan vitamin hapı sattı' diyerek eczacıyı tekme tokat dövdüler

İstanbul Sultanbeyli'de bir eczaneden ilaç alan K.Ş. ve oğlu G.Ş., eczacı kalfasının kendilerine fazladan 40 liralık vitamin hapı sattığını iddia ederek eczaneyi bastı. Eczanede yaşanan olaylar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı

G.Ş. geçen cumartesi günü İstanbul'daki Sultanbeyli Eczanesi'ne gelerek ilaç satın aldı. Aykut Dede’nin sahibi olduğu eczanenin kalfası, kendisine vitamin hapı da almasını tavsiye etti. G.Ş. reçetede yazılı olmayan vitamin hapını da satın aldı. Ancak aynı gün içinde bir tane içtiği vitamin hapını geri getirdi. Bu sırada eczacının babası Soysal Dede ile kalfası Murat Alparslan bulunduğu eczanede, G.Ş.’ye kutusu açılmış ve kullanılmış vitamin hapının geri alınamayacağı belirtildi.

Haberin Devamı

DÖVÜP YERLERDE SÜRÜKLEDİLER

Eczaneden ayrılan G.Ş. kısa süre sonra babası K.Ş. ile birlikte geri döndü. Eczacıların ilacı yine almaması üzerine K.Ş. ve G.Ş. bunun üzerine Soysal Dede ile Murat Alparslan'a saldırdı.

Eczanenin içinde başlayan tartışma dışarı taştı. K.Ş. ve G.Ş., Soysal Dede ile Murat Alparslan'ın tekme-tokat dövüp yerlerde sürükledi. Murat Alparslan G.Ş.'nin başına attığı tekmeyle baygınlık geçirdi.

'REÇETEYE DAHİL SANDIK'

Soysal Dede ve Murat Alparslan iki kişiden şikayetçi oldu. Görüntüleri de delil olarak savcılığa sundu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında poliste ifadeleri alınan K.Ş. ve G.Ş., ilacı reçeteye dahil sandıklarını ve darp olayının karşılıklı gerçekleştiğini söyledi. İki kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Erhan TEKTEN/İSTANBUL,(DHA)