Spor F.Bahçe'de istenmeyen adam

F.Bahçe'de istenmeyen adam

Paylaş
F.Bahçe'de istenmeyen adam

Fenerbahçe'de gözler, takımdan ayrılacak yabancı oyunculara çevrildi

Halihazırda 11 yabancı oyuncusu bulunan Sarı Lacivertliler'de, yapılması beklenen Cardozo transferinin ardından yabancı sayısı 12'ye yükselecek. Federasyonun belirlediği kurala göre yalnızca 10 oyuncuyu kadrosunda tutma hakkına sahip olan Sarı Kanaryalar, sözleşmeli iki yabancısıyla yollarını ayırmak zorunda kalacak.

Haberin Devamı

Bu oyuncuların hangi isimler olacağı henüz netlik kazanmamış olsa da, taraftar şimdiden kimleri takımda görmek istemediğini belirlemiş durumda. Sitemiz fanatik.com.tr üzerinden okuyucularımıza sunduğumuz ankette, "Fenerbahçe'den sizce hangi iki yabancı futbolcu gönderilmeli?" diye sormuştuk.

6 aday oyuncunun bulunduğu ankete, okuyucularımız bir hayli yoğun ilgi gösterdi. 24 saat gibi kısa bir süre içinde 130 binden fazla kişinin oy kullandığı anket, Fenerbahçe'de istenmeyen adamın kim olduğunu gün gibi ortaya çıkardı.

Ankette yer alan 6 aday içerisinde "İstenmeyen Adam" olarak zirveye, oyların %41'ini toplayan Milos Krasic oturdu. Geçen sezon başında takıma, 7 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle katılan Sırp oyuncu, yıl boyunca istenileni bir türlü veremedi.

Haberin Devamı

İlk zamanlarda eski Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından kendisine her fırsatta şans verilen oyuncu, gösterdiği performansla vasata bile ulaşamadı. Bu sezon lig, Avrupa, ve Türkiye Kupası dahil 34 maçta forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, yalnızca Göztepe ağlarını havalandırabildi.

Ayrıca Krasic, sezon boyunca yalnızca 2 asist yaptı. Anket sonuçlarında, takımdan gönderilmesi istenen ikinci oyuncu olarak Joseph Yobo ön plana çıkıyor.

Geçtiğimiz sezon forma giydiği 39 maçın 39'unda da ilk 11'de sahaya çıkan Nijeryalı, sene boyunca aksayan Fenerbahçe defansının sigostası olmasına rağmen taraftarlar tarafından gözden çıkarıldı.

Yobo oyların %21'ini aldı. Takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Cristian ve Meireles ise taraftarlardan birbirine yakın oylar aldı. Avrupa kulüplerinden teklif aldığı söylenen oyunculardan Baroni oyların %13'ünü, Meireles ise %11'ini aldı.

Anketimizde yer alan diğer iki isim, Miroslav Stoch ve Pierre Webo oldu. Geçen sezon devre arasında takıma katılan Webo, kısa sürede gösterdiği başarılı performasla taraftarların sevgisini kazanarak oylardan yalnızca %8'ni aldı.

Özellikle geride kalan sezon takımın en sorunlu ismi olarak gösterilen Stoch ise adaylar içinde en az oyu alarak sürpriz yaptı. 2 sezon önce yakaladığı mükemmel form grafiğini geçen sezon mumla aratan Slovak oyuncu, teknik direktör Aykut Kocaman'ın da gözden çıkardığı isim olarak tanımlanıyordu.

Haberin Devamı

Yapılan anket ise, Sarı Lacivertli taraftarların hâlâ Stoch'a büyük güven duyduğunu göstermiş oldu.