Gündem FB'li kardeşler maç yolunda öldü

FB'li kardeşler maç yolunda öldü

Paylaş
FB'li kardeşler maç yolunda öldü

Fenerbahçe-Ankaragücü maçını izlemek için yola çıkan kardeşler trafik kazasında hayatlarını kaybetti

Spor Toto Süper Lig'de bu gece oynanacak olan Fenerbahçe-Ankaragücü maçını izlemek ve Trabzonspor'un olası puan kaybında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda şampiyonluk coşkusunu yaşamak isteyen Murat (38) ve Soner Dişçi (33) kardeşler, taraftar otobüsüyle sabah saatlerinde Manisa'dan, İstanbul'a doğru yola çıktı.

Osman Zeki Pesener yönetiminde taraftarları taşıyan otobüs, Akhisar-Balıkesir yolunun 40. kilometresinde arızalandı. Aynı yönde giden Mesut Çapalı yönetimindeki bir kargo kamyoneti ise, otobüsten inen ve otobüsün arkasında bekleyen Soner ve Murat Dişçi kardeşlere çarptı.

Haberin Devamı

Murat Dişçi Akhisar Devlet Hastanesi'nde, Soner Dişçi ise Kırkağaç Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. İkisinin de evli ve 2 çocuk sahibi olduğu belirtilen kardeşlerin yakınları acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Talihsiz kardeşler Kula Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Fenerbahçe Spor Kulübü de, trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Soner Dişci ile Murat Dişci kardeşler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yayımlanan başsağlığı mesajında ''Merhumlara Tanrı'dan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz'' denildi.

AA