Türkiye (Son Dakika) Feci şekilde can verdi

Feci şekilde can verdi

Paylaş
Feci şekilde can verdi

Küçükçekmece Halkalı'da yaşanan trafik kazasında park halindeki TIR'a arkadan çarpan 25 yaşındaki Ramazan Cengiz hayatını kaybetti

Kaza, saat 00.00 sıralarında Halkalı-Altınşehir yolu üzeri Turgut Özal Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, 14 EU 336 plakalı TIR şoförü Celal C., TIR'ı park ederek yemek molası verdi. Bu sırada 25 yaşındaki Ramazan Cengiz'in kullandığı 34 TS 8329 plakalı otomobille park halindeki TIR'a arkadan çarparak altına girdi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı ile olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri araç içerisinde sıkışan Ramazan Cengiz'in sıkıştığı yerde hayatını kaybettiğini belirledi.

Haberin Devamı

TIR'IN ALTINA SIKIŞAN ARACI İTFAİYE KURTARDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Cengiz'in sıkıştığı aracı itfaiye aracına bağlanan zincirle çekerek, sıkıştığı yerden çıkarttılar. Otomobil içerisinde can veren Ramazan Cengiz'i aracın içerisinden çıkardılar. Cengiz'in cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Kazayı gören vatandaşlar, aynı yerde daha önce de çok sayıda kazanın meydana geldiğini belirten görgü tanıkları, "TIR sürücüsü yemek yemek için durmuş orada, otomobil önümüzden gidiyordu, o sırada park eden TIR'ın altına girdiğini gördük. Yardım etmek için durduğumuzda durumu çok ağırdı. Sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdik hemen, TIR sürücüsü ise şoktaydı" dedi. Tır şoförü Celal C., olay yerindeki ilk ifadesinin ardından emniyete sevk edildi.

Haberin Devamı

Çağatay Kenarlı/DHA