Spor Federer, Murray'e şans tanımadı

Federer, Murray'e şans tanımadı

Paylaş
Federer, Murray'e şans tanımadı

İsviçreli tenisçi Roger Federer, son maçında Murray'i 2-0 yenerek, B grubunu lider tamamladı. Londra'daki müsabakayı izleyenler arasında Chelsea'nin teknik patronu Mourinho da vardı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen ATP Sezon Sonu Tenis Turnuvası’nda İsviçreli tenisçi Roger Federer, B grubundaki son maçında İskoç Andy Murray’i 2-0 mağlup etti.

Turnuvada 6 kez şampiyon olma başarısını gösteren 33 yaşındaki Federer, finallerde bugüne kadar 3 kez yarı final oynayan İskoç rakibine sadece bir oyun vererek, 6-0 ve 6-1’lik setlerle korttan 2-0 galip ayrıldı. Üç maçını da kazanan ve grubu lider olarak tamamlayan Federer, ilk kez finallerde mücadele eden ve grupta ikinci sırayı alan Japon Kei Nishikori ile yarı finale yükseldi. Toplam 56 dakika süren mücadelede 5 kez servis kıran Federer, maçı 1 çift, 12 basit hata ve 12 doğrudan puan getiren vuruşla tamamladı. Hiç servis kırma şansı yakalayamayan Murray ise 3 ace, 4 çift ve 21 basit hatayla oynadı. İskoç raket, en son 7 yıl önce Djokovic’e 6-1 ve 6-0’lık setlerle 2-0 yenilmişti.

Finallerde yarın A grubunda, öğle seansında Novak Djokovic-Tomas Bedych, akşam seansında ise Stan Wawrinka-Marin Cilic maçları oynanacak.



Dev müsabakayı takip eden isimler arasında Premier Lig'in güçlü takımı Chelsea'nin Portekizli teknik patronu Jose Mourinho da vardı.

Haberin Devamı