Spor Feghouli'de geri sayım

Feghouli'de geri sayım

Paylaş
Feghouli'de geri sayım

Yönetimin, “Bu sezonki en zor transferimizdi” dediği, takımın en çok kazanan ismi Feghouli, Kasımpaşa maçına ilk 11’de çıkmaya hazır. Tudor’un özel olarak ilgilendiği yıldız dün yaptığı, “Adım adım” paylaşımıyla da taraftara mesaj yolladı. Yaz döneminde Feghouli’nin transferi için geri sayıma geçen taraftarlar, şimdi de Cezayirli yıldızın ilk 11’de görev yapacağı Kasımpaşa maçını iple çekiyor.

Antalyaspor deplasmanının son 2 dakikasında oyuna alınan ve ilk maçında kendini gösterme fırsatı bulamayan Sofiane Feghouli, cumartesi günü Türk Telekom Stadı’nda oynanacak Kasımpaşa sınavına ilk 11’de çıkmaya hazır. Galatasaraylı yöneticilerin, “Bu sezonki en zor transferimiz oldu” dediği, aynı zamanda 3 milyon 850 bin Euro ile takımın en çok kazanan ismi konumunda yer alan Feghouli ile teknik direktör Tudor özel olarak ilgileniyor. 27 yaşındaki futbolcudan beklentilerini tek tek anlatan Hırvat hoca, sistemi de yıldız oyuncuya göre ayarlıyor. Cezayirli futbolcu, Kasımpaşa karşısında sağ kanatta görev yapacak. Onun katılımıyla beraber sol kanatta da Tolga Ciğerci ve Rodrigues’ten birisi arasında tercih yapılacak.

TARAFTARLA İLK KEZ BULUŞACAK


Yıldız futbolcu Tudor’un kendisiyle yakından ilgilenmesi karşısında memnuniyetini gizlemezken, ilk 11’e dönüş mesajını üstü kapalı olarak taraftarla paylaştı. Sosyal medya hesabına, “Adım adım” diye yazan ve son antrenmandan bir karesini paylaşan Feghouli, Sarı-Kırmızılı futbolseverlerin önüne çıkacağı günü artık iple çekiyor.

KADRO İLK KEZ DEĞİŞECEK


Feghouli’nin ilk 11’e girmesiyle, Galatasaray’da bu sezon kadro ilk kez değişmiş olacak. Teknik direktör Tudor, ligin ilk 4 haftasında da aynı 11’le takımını sahaya çıkarmıştı. Bir aksilik yaşanmazsa, bundan sonra da Feghouli’nin dahil olduğu 11’le beraber yola devam edilecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı