Spor Felipe Melo imzayı attı!

Felipe Melo imzayı attı!

Paylaş
Felipe Melo imzayı attı!

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Brezilyalı Felipe Melo kararını verdi

Sarı-Kırmızılılar'da Melo krizi mutlu sonla bitti.

Haftalardır İnter'e transfer olacağı konuşulan Melo Galatasaray'da kalmaya karar verdi. Brezilyalı orta saha oyuncusunun Galatasaray ile olan sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer34315","34315","201508","34315-347361.jpg","1", "0","Takımda kalıp kalmayacağı belli oldu !");

İndirim yok!

32 yaşındaki oyuncunun yeni sözleşmesiyle beraber alacağı rakamda ise herhangi bir değişim olmadı. Hatırlanacağı üzere, Melo Galatasaray'dan 3 yıllık sözleşme talep etmiş, kulüp ise "Bu ücret olmaz, indirim yap" karşılığını vermişti. Yeni sözleşmeyle beraber bu konuda da Brezilyalı oyuncunun istediğinin olduğu anlaşılıyor. Melo Galatarasay'dan yılda 3.1 milyon euro alıyordu.

Ümit Akbulut iknâ etti

Felipe Melo'nun Galatasaray'da kalma hikâyesi ise bir hayli ilginç. Başarılı orta saha oyuncusu aslında çoğu konuda İtalyan kulübü Inter'le anlaşmış, iş detaylara kalmıştı. Ancak Melo'ya Türkiye'deki arkadaşları, kalması yönünde baskı yaptı.

Melo da son olarak Türkiye'deki en yakın arkadaşı Ümit Akbulut'a danıştı. Akbulut da "Kal" dedi. Melo da tüm bu ısrarlara dayanamadı ve Türkiye'de kalmaya iknâ oldu.

Okan Çellik / Fanatik.com.tr