Spor "Fener Ol" kampanyası için toplanan rakam belli oldu

"Fener Ol" kampanyası için toplanan rakam belli oldu

Paylaş
"Fener Ol" kampanyası için toplanan rakam belli oldu

Fenerbahçe Spor Kulübü,, 4 Nisan tarihinden başlattığı "Fener Ol" kampanyası için bugüne kadar toplanan rakam ve bağış yapan bazı isimler ortaya çıktı

Türkiye'nin en köklü kulüplerinden biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü, 4 Nisan tarihinde kulübe mali destek sağlamak amacıyla "Fener Ol" kampanyası ile büyük bir dava başlattı. Birçok taraftarın ve iş adamlarının yoğun ilgi göstererek bağışlar yaptığı kampanya, Fenerbahçe'nin yalnız olmadığını herkese göstermiş oldu. Başta kulüp başkanı Ali Koç olmak üzere, ülkenin birçok noktasından gönüllüler kampanyaya dahil oldular.

Haberin Devamı

FB TV'de yapılan 3,5 saatlik yayın süresinde ise canlı bağlantılarla birlikte kampanyaya katılan gönüllü sayısının 400 bini geçtiği öğrenildi. Kampanya neticesinde toplanmış olan rakamın 15 milyon euro, dolar bazında ise 17 milyon dolar olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ise; taraftarın kampanyaya göstermiş olduğu ilgiden memnun olduğunu dile getirdi. Koç; "Yükümlülüklerimizi yerine getirmek için bu başarı bizi oldukça rahatlatacak ve böylelikle Avrupa kupalarına katılma hakkımızı da korumuş olacağız." dedi.

"Fener Ol" kampanyasına bağış yapan başlıca kişiler;

Saran Holding – Sadettin Saran: 1 milyon TL

Koç Zeljko Obradovic: 600 bin TL

Yönetmen Murat Şeker: 500 bin TL

YDA Group – Hüseyin Arslan: 500 bin TL

Haberin Devamı

Konya Siyah Çoraplılar Derneği: 500 bin TL

Completo Group – Murat Kapki & Samet Güzel: 250 bin TL

Han Group – Olgun Aydın: 150 bin TL

Mehmet Okur: 40 bin TL