Spor “Fener Ol” kampanyası ne zaman başlıyor?

“Fener Ol” kampanyası ne zaman başlıyor?

Paylaş
“Fener Ol” kampanyası ne zaman başlıyor?

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Finansal Fair Play (FFP) nedeniyle gelir elde etmek amacıyla başlattığı “Fener Ol” kampanyası internette gündem oldu. Fenerbahçe taraftarı internette sıklıkla “Fener Ol” kampanyası ne zaman başlıyor? sorusunu aratıyor. İşte “Fener Ol” kampanyası ile ilgili son gelişmeler…

Fenerbahçe’nin mali durumuna ilişkin sıkıntılar nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç öncülüğünde başlatılan “Fener Ol” kampanyası internette merak edilen konuların başında geliyor. Peki, “Fener Ol” kampanyası ne zaman başlıyor? İşte Fener Ol kampanyası hakkında detaylar…

Haberin Devamı

Ali Koç’un, kulübün kurtuluş mücadelesi olarak gördüğü ‘Fener Ol’ kampanyası bugün başlıyor.

Ali Koç, bugün 19.07’de FB TV’ye çıkacak, tarihi kampanyayı resmen başlatacak. Hedef, geniş bir katılım sağlayıp 31 Mayıs’a kadar en az 380 milyon TL toplamak.

KULÜBÜN KURTULUŞ MÜCADELESİ BAŞLIYOR

Fenerbahçe 620 milyon Euro’luk (3 milyar 900 milyon TL), Finansal Fair-Play kıskacında. Ekonomik anlamda tarihinin en zorlu dönemini yaşayan Fenerbahçe’de Ali Koç, bu sıkıntıları aşmak için düğmeye basıyor. Başkanın, kulübün kurtuluş mücadelesi olarak gördüğü, uzun süredir hazırlıklarını yaptığı ‘Fener Ol’ kampanyasında tarihi gün geldi. Kulübe bağış yapılarak ilk etapta FFP şartlarını karşılama, orta vadede ise yönetimin özellikle transfer çalışmalarında maddi anlamda elini rahatlatmak planlamaları yapılan ‘Fener Ol’ kampanyası bugün resmen başlıyor.

Haberin Devamı

Kulübe bağış toplayarak ilk etapta UEFA’nın Finansal Fair Play (FFP) şartlarını karşılamak ve takıma yapılacak oyuncu takviyelerinde maddi anlamda destek sağlaması hedeflenen projede hedef, yüksek katılım ile 31 Mayıs’a kadar en az 380 milyon TL toplamak.

"FENER OL" KAMPANYASINA FUTBOLCULARDAN DESTEK

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bugün başlatacağı destek kampanyasına Fenerbahçeli bazı futbolcular da destek verecek.

Başkan Ali Koç’un FBTV’den yapacağı açıklama ile başlayacak kampanyaya sarı-lacivertli bazı futbolcular da destek verecek. ’Fener Ol’ kampanyasında taşın altına elini koyacak olan sarı-lacivertli futbolcular, aylık maaşlarının yüzde 10’u kadarını bağışlayarak katkı sağlayacaklar.

FENERBAHÇE İÇİN SON ŞANS

Başkan Ali Koç, kampanyaya nasıl katılım sağlanacağı, nelerin hedeflendiği ve niçin bu kadar önemli olduğuyla ilgili detayları taraftarla paylaşacak. İlk katılımcı olarak da kendisinin bağışta bulunması bekleniyor. Fenerbahçe için ‘Fener Ol’ kampanyası, ekonomik dar boğazdan çıkmak adına artık son şans olarak görülüyor.

EŞİ BENZERİ YOK

■ Dünyada bir ilk olma özelliği taşıyacak.

■ 37 ilde 100’e yakın gönüllü ve profesyonel kişi destek verecek.

Haberin Devamı

■ En az 20 TL bağış kabul edilecek. 1 TL olması için çalışılıyor.

■ Kampanya için 1 milyar TL ve 1 yıl süreyle izin alındı.

■ Bağışçılara kampanyayla ilgili bir anı olması sağlanacak.

■ Kampanyaya ‘bağış, ‘reklam’ ve ‘sponsor’ şeklinde katılım olacak.

■ Hem gerçek kişiler hem de kurumlar bağış yapabilecek.