Spor Fenerbahçe Alanyaspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe Alanyaspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe Alanyaspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe Alanyaspor bu akşam Süper Toto Süper Lig'in 12. hafta karşı karşıya geliyor. Geçen haftaki Galatasaray derbisinde iyi futbol sergileyen, Avrupa Ligi'nde Anderlecht'i 2-0 geçen Sarı-Lacivertli kulüp Alanyaspor'u geçip seriye bağlamak istiyor. Peki, Fenerbahçe Alanyaspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Süper Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe bugün Aytemiz Alanyaspor'u ağırlıyor. Cocu'nun gidişinin ardından iki maça çıkan ve güzel sonuçlar elde eden Sarı Kanarya, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak ve çıkışını sürdürmek istiyor. Alanyaspor ise Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın ilk maçında güçlü rakibinden puan ya da puanlar koparmanın planını yapıyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ALANYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Aytemiz Alanyaspor maçı bu akşam saat 18.00'de Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak.

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Harun, Hasan Ali, Neustadter, Skrtel, Şener, Isla, Eljif, Ayew, Valbuena, Frey, Slimani

Alanyaspor: Haydar, Nsakala, Merih, Tzavellas, Baiano, Ceyhun, Maniatis, Efecan, Djalma Campos, Fernandes, Cisse

Sarı-lacivertlilerde Galatasaray derbisinin ardından ceza alan Jailson Marques Siqueira ve Roberto Soldado forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yanı sıra sakatlık süreci devam eden Mehmet Topal ve Mehmet Ekici de Aytemiz Alanyaspor maçında oynayamayacak. Fenerbahçe’de daha önce Volkan Demirel, Carlos Kameni, Nabil Dirar, Aatıf Chahechouhe, Ozan Tufan ve Yassine Benzia kadro dışı bırakılmıştı.

Haberin Devamı

'ARTIK KAZANMA ZAMANI'

Phillip Cocu ile yolların ayrılması sonrasında teknik direktörlük görevine getirilen Erwin Koeman, Aytemiz Alanyaspor maçına büyük önem veriyor. Süper Lig’de uzun süredir galip gelemeyen Sarı-Lacivertliler’de Koeman, taraftarın desteğiyle bu hasrete son vermek istediklerini belirtip, “Artık kazanma zamanı. Hiçbir mazeretimiz olmamalı, olmayacak da... Taraftarımızı yanımıza alıp, camia ve kulübümüz için savaşacağız” ifadelerini kullandı.

‘BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKMALIYIZ’

“Bu karşılaşmayı kazanmamız halinde Süper Lig’e tekrar bir dönüş yapma şansı yakalayacağız” diyerek sözlerine devam eden tecrübeli çalıştırıcı, “Ligdeki durumumuz elbette bize ve camiamıza yakışmıyor. Galatasaray derbisinde ve Anderlecht maçındaki oyunumuzu bir üst seviyeye yükseltip, bir an önce ligde üst sıralara çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

KULUBEDE MUSTAFA CAMUNAK

Ligde kötü günler geçiren ve bir an önce puan ya da puanlar almak isteyen Alanyaspor, Mesut Bakkal’la yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük koltuğuna Sergen Yalçın’ı getirmişti. Ancak önceki gün imzayı atan Yalçın, Fenerbahçe mücadelesinden sonra takımın başına geçeceğini belirtti. Tecrübeli hocanın yokluğunda ise Fenerbahçe karşısında yedek kulübesinde Alanya’nın U21 takımını çalıştıran Mustafa Camunak’ın olacağı bildirildi.

Haberin Devamı

6 GOLÜN 4'ÜNDE EFECAN VAR

Bu sezon Alanyaspor’un attığı altı golün dördüne asist yapan Efecan Karaca (%66,7), Süper Lig genelinde bu alanda en yüksek orana sahip oyuncu konumunda. Efecan takımının bu zorlu mücadeledeki en kilit isimlerinden biri olacak Efecan’lı Akdeniz temsilcisi, attığı 6 golle ligde en az gol atan ve 31 şutla da en az isabetli şut çeken takım konumunda yer alıyor.