Spor Fenerbahçe Başkanı kim oldu? Fenerbahçe seçimi sandık sonuçları...

Fenerbahçe Başkanı kim oldu? Fenerbahçe seçimi sandık sonuçları...

Paylaş
Fenerbahçe Başkanı kim oldu? Fenerbahçe seçimi sandık sonuçları...

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu tarihi bir olaya sahne oldu. 21 bin 500 Fenerbahçe üyesi bugün seçim için oy kullandı. Oy verme işlemi sona ererken sandık sonuçları merak ediliyor. Sandıktan çıkan sonuca göre Fenerbahçe'nin başkanı da belli olacak.

Bir yanda 20 yıldır Fenerbahçe'nin başında olan Aziz Yıldırım, diğer yanda Fenerbahçe için yeni atılımlar yapmaya hazırlanan Ali Koç... Taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin gözü kulağı sandıktan çıkan sonuçlara çevrilmiş durumda... 21 bin 500 üyenin katılımıyla rekor seviyeye ulaşan seçimlerde kimin başkan olacağı merakla bekleniyor. Resmi olmayan sonuçlara göre açılan sandıklardan Ali Koç'un önde çıkması bekleniyor. Öte yandan Aziz Yıldırım stattan ayrıldı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE BAŞKANI KİM OLDU?

Fenerbahçe Kulübü tarihi seçime giderken sayımda sona doğru gidiliyor. Sayım işleminin saat 21.00 civarı bitmesi beklenirken resmi olmayan sonuçlara göre Ali Koç Fenerbahçe'nin 37. başkanı oldu.

FENERBAHÇE TV CANLI İZLE

KONGREDEN NOTLAR

- Saat 10 itibarıyla Fenerbahçe Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda oy verme işlemi başlamıştı. Saat 17'de sandıkların bulunduğu bölgeden oy kullanan üyeler tribüne gönderildi. Stadyum kapıları kapatıldı. Artık sadece Ülker Stadyumu içinde olan ve oy kullanmamış üyeler sandığa gidebilecek.

AZİZ YILDIRIM OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, oyunu eşi Gonca Yıldırım ve çocuğu ile kullandı.

ALİ KOÇ OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç ile birlikte tarihi kongrede oyunu kullandı. Ali Koç da oyunu böyle kullandı.

Haberin Devamı

ALİ KOÇ'TAN İTİRAZ

Ali Koç, henüz oy kullanmayan üyelerin kulüp tarafından arandığını ve oy kullanmaya gelip gelmeyeceklerinin sorulduğunu öğrenince duruma itiraz etti; Vefa Küçük'ü uyardı. Ali Koç gelmeyen üyelerin yerine oy kullandırılacağını iddia etti.

EMRE BELEZOĞLU DA OY KULLANDI

Fenerbahçe Kongre Üyesi ve Medipol Başakşehir futbolcusu Emre Belözoğlu oyunu kullandı.

Fenerbahçeli üyeler 38 sandıkta oylarını geniş bir katılımla kullanmayı sona erdiriler. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Ali Koç'a seçim alanında büyük ilgi var.

REKOR KIRILDI

Seçimli Olağan Fenerbahçe Genel Kurulu'nda saat 13.00'e kadar 12 Bin 50 kongre Üyesi oy kullanmıştı. Son gelen bilgilere göre tarihi kongrede verilen oy sayısı 21 bin 500... Daha önce 2013 seçiminde 9380 oy kullanılmıştı